Baschet : RAMI HADAR, NOUL TEHNICIAN AL ECHIPEI DE BASCHET MASCULIN!

0
142
Baschet : RAMI HADAR, NOUL TEHNICIAN AL ECHIPEI DE BASCHET MASCULIN! 1
RAMI HADAR, NOUL TEHNICIAN AL ECHIPEI DE BASCHET MASCULIN!

Antrenorul care le-a învins în sezonul precedent pe finalistele Euroligii de baschet masculin 2016-2017, Fenerbahce şi Olympiakos, două din forțele continentale ale sportului cu mingea la coș, din postura de antrenor principal la Maccabi Tel-Aviv – preia de astăzi, 07.07.2017, echipa de baschet masculin S.C.M. ”U” Craiova pentru sezonul următor.

 Yoram Hadar (Rami) – 01.11.1966, Kiryat Tiv’on (Israel) –  este un antrenor cu o experiență de peste 20 de ani în puternicul campionat al Israelului. Acesta a antrenat, de-a lungul timpului, echipe precum Maccabi Ashdod, Hapoel Holon, Hapoel Tel Aviv și Maccabi Haifa, formație cu care a reușit, în anul 2013, o performanță uimitoare: primul campionat din istoria clubului învingând în finală una dintre forțele baschetului european, Maccabi Tel Aviv.

Punctul culminant al carierei antrenorului s-a derulat în sezonul 2016-2017 când s-a aflat chiar pe banca celei mai titrate echipe din Israel, Maccabi Tel Aviv, pe care a condus-o inclusiv în Euroligă.

Citeste si :  Handbal: Bogdan Burcea va continua la SCM Craiova inca 2 ani!

Deși vine din cu totul alt sistem, a acceptat propunerea S.C.M. Craiova, în jurul său conducerea clubului și a Primăriei Municipiului Craiova dorind să revitalizeze activitatea baschetbalistică din Cetatea Băniei.

Anterior intelegerii dintre părți, Rami Hadar a vizitat orașul și a fost încantat de potențialul sportiv și social al Craiovei.

Este primul antrenor contractat în Liga Nationala de baschet a României care a activat la nivel de Euroligă, acest lucru reprezentând pentru echipa noastră dorința de a ne ridica la un nivel superior.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.