Baschet : SCM Craiova pierde și al doilea meci. U-BT Cluj-Napoca castiga cu ajutorul arbitrilor ..

0
215

SCM Craiova a pierdut și meciul 2 de la Cluj-Napoca din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet. U-BT câștigă cu 79-70 și are 2-0 la general.

SCM Craiova a început excelent partida, cu un parțial de 7-0. Gazdele și-au intrat greu în ritm, însă au încercat să țină pasul cu echipa craioveana. Totuși, la finalul primelor 10 minute, SCM Craiova era în avantaj, scor 20-13.

Din păcate, SCM Craiova a marcat doar 8 puncte în al doilea sfert, iar gazdele au trecut la conducerea jocului, 42-28 la pauza mare. U-BT s-a menținut în avantaj și în prima parte din a doua repriză, astfel că înainte de secvența decisivă avea să conducă cu 59-44. Gazdele nu au cedat inițiativa nici în ultimele 10 minute și formația antrenată de Mihai Silvășan face 2-0 la general.

SCM Craiova este din nou victima unui rezultat decis de maniera de arbitraj.
Din pacate nu este prima oara cand se intampla asa ceva si nu doar la baschet arbitrii influenteaza rezultatul partidelor ..

U-BT: Patrick Richard, Karel Guzman, Stefan Bircevic, Leo Meindl, Emanuel Cățe

Craiova: Cortez Edwards, Topias Palmi, George Blaj-Voinescu, Milivoje Mijovic, Bogdan Țîbîrnă

Topias Palmi și Dimitrije Nikolic au adunat câte 14 puncte pentru SCM U Craiova, iar Shawn Hopkins a terminat cu 10 puncte și 2 recuperări.

Meciul al treilea a seriei este programat marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Bănie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.