Baschet : SCM Craiova suferă o pierdere majoră! Giordan Watson va fi supus unei intervenții chirurgicale ..

0
212

Echipa de baschet a clubului SCM Craiova suferă o pierdere majoră! Giordan Watson va fi supus unei intervenții chirurgicale si nu va mai putea juca in actuala editie de campionat ..

„După ce a evoluat o bună perioadă de timp cu o accidentare, asta pentru că și-a dorit foarte mult să-și ajute echipa, Giordan Watson va fi supus unei intervenții chirurgicale la nivelul gleznei, astfel că nu vom mai putea conta pe “Gicu” în actuala ediție de campionat.”, este anuntul postat pe pagina oficiala a clubului ..

În stagiunea 2022/23, Giordan Watson a bifat 35 apariții, incluzând 17 meciuri în campionat, 3 în cupă și 15 în cupele europene. El a avut o medie de peste 30 minute pe meci în actuala stagiune. Giordan Watson a fost cel mai eficient jucător al Craiovei până în acest punct al sezonului.
„Gicu” fiind jucătorul de bază din rotația echipei care nu poate fi înlocuit. El a fost utilizat în calitate de jucător autohton.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.