Baschet : Vitaly Stepanovski si George Blaj-Voinescu au prefatat partida dintre SCM Craiova si CSM CSU Oradea

0
152

Echipa de baschet SCM Craiova întâlnește CSM CSU Oradea într-o partida din cadrul etapei cu numărul 3 a Ligii Naționale de Baschet – Conferința B.

Partida programată miercuri, de la ora 17:30.
Confruntarea a fost prefațată de Vitaly Stepanovski si George Blaj-Voinescu.

„În primul rând vreau să-i invit pe fani alături de noi în meciul cu Oradea. Am avut o pauză lungă după meciurile din Cupa României și ne-am pregătit atât fizic, cât și din punct de vedere tactic. Am ajuns la câteva concluzii după acele jocuri și am lucrat în vederea corectării greșelilor. Meciurile de acasă sunt mereu foarte importante pentru noi. O problemă pentru noi o reprezintă absența lui Giordan Watson. El nu s-a recuperat încă, dar ceilalți jucători sunt apți și pregătiți să scoatem maximul din acest joc.

Băieții noi au nevoie de timp. Sezonul a început de puțin timp. N-am avut multe meciuri de pregătire, dar jucătorii progresează cu ocazia fiecărui antrenament și acest aspect este foarte important”, a declarat Vitaly Stepanovski.

„O să fie un meci foarte greu. Avem deja trei săptămâni în care ne-am pregătit. Cred că la Oradea nu va juca Tarolis, deoarece este accidentat și avem o șansă reală să-i învingem. Este evident că reprezintă un avantaj pentru noi timpul suplimentar de pregătire. Presezonul nostru a fost scurtat din diferite motive și ne va ajuta foarte mult pregătirea în plus de care am avut parte. Cred că jucătorii noi s-au integrat foarte bine și au progresat. Cel mai important e că ne-am împrietenit toți. Suntem ca o mare familie, luptăm unul pentru altul și dăm totul pe teren”, a declarat George Blaj-Voinescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.