Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ?

0
819

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 1Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! 15 noiembrie a fost termenul limita pentru depunerea candidaturii a membrilor PNL in vederea alegerilor care au loc peste 2 ani la Primaria Craiova . Avem 6 membrii PNL care doresc sa candideze din partea PNL . Nicolae Giugea,Mario Ovidiu Oprea,Mihai Firica,Ionut Stroe,Marian Vasile si Flavius Sirop. Ne-am gandit sa realizam si pe Jurnal de Craiova un mic sondaj prin care cititorii sa-si aleaga favoritul din partea PNL .

Acestia si-au exprimat pe reteaua de socializare faptul ca si-au depus candidatura in interiorul PNL pentru alegerile la Primaria Craiova .

Care este favoritul tau din partea PNL la Primaria Craiova ?

View Results

Loading ... Loading ...

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 2Nicolae Giugea: „M-am decis să intru în lupta pentru Primăria Craiovei. De peste un an de zile am întâlniri cu primarii liberali ai marilor orașe din România, cu oameni de afaceri, cu cetățeni ai Craiovei. De la fiecare am aflat câte ceva, și am învățat câte ceva. Dar, cel mai important lucru pe care l-am învățat, este că un oraș nu poate fi condus fără o echipă și fără să fii mereu atent la dorințele oamenilor. Știu că va fi un drum greu, dar Craiova merită să aibă parte de o altă viziune de dezvoltare, una care să îi ofere viitorul pe care îl merită”.

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 3Mario Ovidiu Oprea: „Craiova va avea curand ocazia sa indrepte mersul lucrurilor din administratie, alegand de aceasta data un primar liberal. Un primar cu o lista de prioritati reale, o echipa pusa pe treaba, un primar care sa tina cont de opinia cetatenilor in luarea deciziilor. Interesul meu fata de acest angajament ramane in picioare”.

 

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 4Mihai Firica: „Sunt unul dintre voi, cei care încă mai aveți puterea de a lupta pentru schimbarea în bine a Craiovei. Speranța în renașterea Craiovei se construiește prin inteligență, onestitate și unitate. Nu așteptând să plece PSD vom curăța pata “Craiova roșie”, ci prin acțiunea opoziției unite împotriva răului. Prin noi înșine!”

 

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 5Ionut Stroe: „Am suficient de multă putere și idei ca, prin ceea ce îmi propun, să demontez mitul invincibilității PSD în Craiova. Mulți v-ați arătat puțin încrezători în șansele unui posibil succes liberal. Însă nu-mi fac probleme în legătură cu mașinăria pesedistă și aleg să îmi canalizez energia pe lucrurile care contează cu adevărat! Nu pot să neg faptul că PSD are electoratul său numeros în oraș, o parte din ei convinși „prin metode specifice”, însă cred cu tărie faptul că și oamenii dinamici, corect informați și profesioniști merită să fie reprezentați. Dacă ne vom activa, putem fi destui încât să producem schimbarea în Craiova!”

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 6Marian Vasile: „Dragi prieteni, am decis sa CANDIDEZ la Primaria Municipiului Craiova, inscriindu-ma in competitia interna a Partidului National Liberal. Am hotarat acest lucru pentru ca imi doresc sa demonstrez ca exista “viata” si dincolo de PSD. De asemenea, in ultimii noua ani de munca in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, am constatatdoua aspecte: exista multa ignoranta si foarte multa lipsa de profesionalism. Ignoranta provine din aroganta nejustificata a liderilor locali PSD, iar lipsa de profesionalism din faptul ca…nu prea le-a placut scoala. Proiectul de dezvoltare locala pe care il propun craiovenilor si pe care il voi supune dezbaterii si criticilor acestora este fundamentat pe trei principii esentiale: EFICIENTA, DEZVOLTARE si PATRIOTISM LOCAL”.

Batalia pentru Primaria Craiova a inceput ! Care este favoritul tau din partea PNL ? 7Flavius Sirop: „Viziunea mea: CRAIOVA, ORAS INDUSTRIAL! Promisiunea mea pentru toti cei care imi urmariti activitatea si credeti in sansa mea este consecventa: dezvoltare economica, dezvoltare durabila – exact ceea ce propun de 2 ani in Consiliul Local.
Prioritatile mele:
– PARC INDUSTRIAL
– INVATAMANT (corelat cu nevoile mediului de afaceri)
– INFRASTRUCTURA

Sa semanam acum pentru a avea mai tarziu ce culege! Sa gandim cu cel putin o generatie in avans dezvoltarea orasului nostru!

In scurt timp, voi veni in fata dumneavoastra cu proiectul meu de dezvoltare a Craiovei”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.