Bebevesel.ro si ANCAAR Craiova organizeaza in Craiova , sambata 15 iunie 2019 ora 10.00 Crosul Copilariei.

0
575

Bebevesel.ro si ANCAAR Craiova organizeaza in Craiova , sambata 15 iunie 2019 ora 10.00 Crosul Copilariei. 1Aflat la cea de-a 6 editie, Crosul Copilariei este un eveniment social ce isi propune sustinerea copiilor cu autism de la centrul ANCAAR Craiova, dar si promovarea unui mod de viata sanatos in randul copiilor.
Alergarea va avea loc pe diferite distante in functie de categoria de varsta 2-4 ani: 100 m, 5-6 ani: 300 m, 7-9 ani: 400 m,10-13ani: 600 m, 14-18 ani: 800 m,grupele vor fi fete si baieti. Fiecare copil trebuie sa fie insotit de un parinte sau un tutore, iar pentru inscriere va trebui sa aiba o copie a certificatului de nastere si o adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat faptul ca este apt pentru sport sau se va completa o declaratie pe propria raspundere pentru participare. Participarea se face pe baza unei donatii, iar banii care se vor strange vor fi redirectionati catre copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova.
Crosul Copilariei se va desfasura pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu.
Pentru organizarea acestui eveniment ne bucuram de sprijinul Primariei Craiova si Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj, care va arbitra alergarile pentru fiecare categorie de varsta. Alaturi de noi vor mai fi Elena Florescu, instructor aerobic, impreuna facem incalzirea pentru cros si Prokinetic Craiova. Biblioteca Judeteana este alaturi de copii si vor oferi diverse momente pe tot parcursul evenimentului.
Fiecare copil care va castiga unul din locurile I,II sau III vor primi medalii si premii din partea sponsorilor.
Organizator bebevesel.ro si ANCAAR Craiova.
Persoana de contact: Simona Vasile. Tel : 0727.229.185. Detalii: https://www.facebook.com/events/2104391779844402/
Speram ca acest eveniment sa fie in interesul dumneavoastra si sa ne sprijiniti !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.