Home / Actualitate / Eveniment / Bebevesel.ro si ANCAAR Craiova organizeaza in Craiova , sambata 9 iunie 2018 ora 10.00 Crosul Copilariei.

Bebevesel.ro si ANCAAR Craiova organizeaza in Craiova , sambata 9 iunie 2018 ora 10.00 Crosul Copilariei.

Bebevesel.ro si ANCAAR Craiova organizeaza in Craiova , sambata 9 iunie 2018  ora 10.00 Crosul Copilariei. 1

Bebevesel.ro si ANCAAR Craiova organizeaza in Craiova , sambata 9 iunie 2018 ora 10.00 Crosul Copilariei.

Crosul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Craiova, in cadrul “Zilele Craiovei”. Aflat la cea de-a 4 editie, Crosul Copilariei este un eveniment social ce isi propune sustinerea copiilor cu autism de la centrul ANCAAR Craiova, dar si promovarea unui mod de viata sanatos in randul copiilor.
Alergarea va avea loc pe diferite distante in functie de categoria de varsta 2-4 ani: 150 m, 5-6 ani: 400 m, 7-9 ani: 600 m,10-13ani: 700 m, 14-18 ani: 800 m,grupele vor fi fete si baieti. Fiecare copil trebuie sa fie insotit de un parinte sau un tutore, iar pentru inscriere va trebui sa aiba o copie a certificatului de nastere si o adeverinta de la medicul de familie in care sa fie mentionat faptul ca este apt pentru sport sau se va completa o declaratie pe propria raspundere pentru participare.

Citeste si :  Ansambluri folclorice, calusari si creatie artistica, la Zilele Craiovei

Taxa/donatia de participare este de 15 lei, iar banii care se vor strange vor fi redirectionati catre copiii cu autism de la central ANCAAR Craiova.
Crosul Copilariei se va desfasura pe Velodromul din Parcul Nicolae Romanescu.
Pentru organizarea acestui eveniment ne bucuram de sprijinul Primariei Craiova si Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj, care va arbitra alergarile pentru fiecare categorie de varsta.

Alaturi de noi vor mai fi Elena Florescu, instructor aerobic, impreuna facem incalzirea pentru cros si Prokinetic Craiova.
Fiecare copil care va castiga unul din locurile I,II sau III vor primi medalii si premii din partea sponsorilor.

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.