BEC a respins candidatura lui Miron Cozma ! Pandele renunta la candidatura la Presedintie !

0
69

Astazi a fost ultima zi in care cei care voiau sa candideze la alegerile prezidentiale puteau sa-si depuna candidatura. Unii dintre ei au fost respinsi pe suspiciuni de frauda privind semnaturile. Unul dintre ei tocmai a renuntat desi spune ca avea semnaturi suficiente.

Florentin Pandele renunta la candidatura la Presedintie, pentru a nu-i face rau sotiei sale, Gabriela Firea, implicata in campania PSD.

”Stie o tara intreaga faptul ca sotia mea face parte dintr-o echipa politica. Gabi este, ca si mine, un om vertical. Ca si mine, nu stie ce inseamna tradarea. Sau jocul dublu. In aceasta perioada, ea este implicata, prin prisma functiilor in care a fost aleasa, in campania electorala prezidentiala a PSD. Prin urmare, fac un pas lateral, din bun simt, pentru a nu da nastere unor intrebari insinuante pentru sotia mea”, scrie Pandele duminica pe Facebook.

Citeste si :  Mihai Tudose baga PSD in sedinta!

Potrivit unui comunicat al BEC, „in sedinta din data de 22 septembrie 2019, Biroul Electoral Central a adoptat urmatoarele decizii: Decizia nr.13/D din 22.09.2019 privind inregistrarea candidaturii si a semnului electoral ale domnului Klaus-Werner Iohannis pentru alegerea Presedintelui Romaniei din anul 2019; Decizia nr. 14/D din 22.09.2019 privind inregistrarea candidaturii si a semnului electoral ale domnului Mircea Diaconu pentru alegerea Presedintelui Romaniei din anul 2019; Decizia nr. 15/D din 22.09.2019 privind inregistrarea candidaturii si a semnului electoral ale domnului Hunor Kelemen pentru alegerea Presedintelui Romaniei din anul 2019 si Decizia nr. 17/D din 22.09.2019 privind inregistrarea candidaturii si a semnului electoral ale domnului Ilie-Dan Barna pentru alegerea Presedintelui Romaniei din anul 2019”.

Totodata, Biroul Electoral Central precizeaza ca a adoptat duminica „decizia nr. 16/D din 22.09.2019 privind respingerea inregistrarii candidaturii domnului Miron Cozma pentru alegerea Presedintelui Romaniei din anul 2019”.

Citeste si :  Toata DIASPORA trebuie sa stie ! Scapati de cozile de la sectiile de votare ! Doar 11 mii de romani s-au inregistrat pentru votul in disapora la alegerile prezidentiale

Deciziile mentionate au fost luate in conformitate cu prevederile art. 29, alin. (2) – (3) si ale art 30, alin. (6) din Legea 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Acestea pot fi consultate pe site-ul Biroului Electoral Central, www.bec.ro, sectiunea „Documente – Decizii in solutionarea intampinarilor si contestatiilor”, mai informeaza BEC.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.