Biblioteca Aman : Conferinta Stiintifica Internationala Stat si Societate in Europa – De la discursul anti-UE, la fake news !

0
167

Cea de-a XII-a editie a Conferintei Stiintifice Internationale „Stat si Societate in Europa”, organizata de Biblioteca Judeteana si Fundatia „Alexandru si Aristia Aman” in parteneriat cu Academia Romana – Institutul de Cercetari Socio-Umane „C.S. Nicolaescu Plopsor”, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania si Universitatea din Craiova, se va desfasura anul acesta in perioada 23-26 octombrie.

Programul este structurat pe mai multe sectiuni, astfel incat, timp de cateva zile, Craiova devine, an de an, scena unor dezbateri, prezentari si interventii de cel mai ridicat nivel stiintific.
In cadrul Conferintei, cotidianul regional “Cuvantul Libertatii” din Craiova, in parteneriat cu Uniunea Ziaristilor Profesionisti, filiala Dolj si Facultatea de Litere, Sectia Jurnalism, organizeaza dezbaterea/masa rotunda cu tema “De la discursul anti-UE, la fake news”, cu o sectiune speciala : “Fake news in era digitala”.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 octombrie, ora 11.30.
La eveniment sunt invitati academicieni, profesori, cercetatori, specialisti si experti, doctoranzi, masteranzi, studenti si toti cei interesati de fenomenul fake news.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Americanii au cerut extradarea unui sef de clan din Craiova interceptat in timp ce vorbea despre un judecator corupt din California!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.