Biblioteca Aman : FUN IN SUMMER

0
614

Biblioteca Aman : FUN IN SUMMER 1Ca in fiecare vara, Biblioteca Judeteana „Alexandru si Aristia Aman” organizeaza, prin sectia American Corner, proiectul educativ „Fun in summer”. Prin acest proiect, care se desfasoara in perioada 1 iulie – 30 august, biblioteca ofera copiilor oportunitati de a petrece timp de calitate, intr-un mediu educativ.

Oferta din aceasta vara include cursuri si ateliere din domenii variate: Clubul de lectura in limba engleza, Curs de limba suedeza, Introducere in informatica, Educatie financiara si antreprenoriala pentru copii, Cusaturi traditionale, Caligrafie, Art and crafts, Jocuri, Vizionari de filme.

Activitatile din proiect sunt gratuite si se adreseaza elevilor cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Pentru fiecare atelier vor fi organizate doua grupe de cate 12 locuri, care vor fi ocupate in ordinea solicitarilor. Inscrierile se fac in perioada 5 – 25 iunie, la sectia American Corner Craiova, sau la telefon 0251522393, interior 110. Programul atelierelor si componenta grupelor vor fi afisate vineri, 28 iunie 2019.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.