Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman continua desfasurarea proiectului De ce sa sortam gunoiul? 1Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman continua desfasurarea proiectului De ce sa sortam gunoiul? prin doua noi intalniri interactive.
Luni, 25.03.2019, incepand cu ora 10:00, sunt asteptati la biblioteca, in sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, elevi de la Liceul Charles Laugier, insotiti de profesorii Emilia Marin, Nicoleta Ciocan si Raluca Danet. Pentru ca actiunile proiectului au fost implementate si in exteriorul spatiilor Bibliotecii Judetene Alexandru si Aristia Aman, bibliotecara Carmen Tica va fi prezenta miercuri, 27.03.2019, incepand cu ora 9:00, in sala de festivitati a Liceului „Voltaire” in vederea indrumarii si sensibilizarii tinerilor in directia protejarii mediului inconjurator. La actiune participa mai mult clase de elevi sub coordonarea profesoarei Florentina Iagaru.
Proiectul „De ce sa sortam gunoiul?” face parte din campania „Impreuna pentru un mediu mai curat” si are menirea de a sensibiliza si responsabiliza tinerii atat in legatura cu necesitatea sortarii gunoiului, cat si in directia identificarii si aplicarii modalitatilor de recuperare, reciclare si refolosire a materialelor.
In ultima zi a proiectului, 4 aprilie 2019, Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman va organiza o expozitie de obiecte decorative si/sau utile, realizate de participanti din materiale reciclate sau refolosite. Participantii si nu numai sunt invitati la Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, in intervalul 1-4 aprilie 2019, in vederea donarii obiectelor care vor fi etalate in cadrul expozitiei.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Propunere legislativa PSD: acordarea concediului pentru divort

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.