Bilete la pret dublu pentru evenimentele Salii Polivalente

0
112

Bilete la pret dublu pentru evenimentele Salii Polivalente 1Va creste substantial pretul biletelor de acces la competitiile sportive derulate in incinta Salii Polivalente din Craiova, un proiect cu aceasta propunere urmand sa ajunga pe masa consilierilor locali, la sedinta lunara, din septembrie. Astfel, biletul pentru meciurile nationale, pentru care pana acum se platea 5 lei, va fi 10 lei, iar cel pentru competitiile internationale se va dubla si el, de 10 la 20 de lei.

Conform dezvaluirilor administratiei si reprezentantilor Salii Polivalente din Craiova, in ultimii ani, sporturile de sala au devenit adevarati ambasadori ai municipiului, reusita sportivilor determinandu-i pe craioveni sa fie interesati de spectacolul sportiv.

Citeste si :  Fotbal : PROGRAMUL ECHIPEI FC U CRAIOVA !

„Deoarece competitiile internationale implica multe pregatiri si actiuni in vederea respectarii cerintelor impuse de forurile sportive de specialitate, administratorul Salii Polivalente considera ca se impune recalcularea tarifelor de intrare pentru biletele la competitiile sportive. Astfel, RAADPFL Craiova solicita Consiliului Local al Municipiului Craiova aprobarea noilor preturi de vanzare a biletelor de intrare la competitii , dupa cum este stipulat: pentru meciurile de handbal, baschet, si volei din campionatul national in cuantum de 10 lei/spectator/competitie; pentru meciurile internationale de handbal, baschet si volei in cuantum de 20 lei/spectator/competitie”, se arata in proiectul de hotarare al Consiliului Local Craiova.

Cat despre pretul abonamentelor, pentru meciurile de handbal feminin oficiale si amicale exclusiv din competitiile interne (campionat si Cupa Romaniei) in sezonul competitional 2018-2019 se propune un pret de 115 lei/abonament. Pentru meciurile de volei masculin oficiale si amicale exclusiv din competitiile interne (campionat si Cupa Romaniei) in sezonul competitional 2018-2019 se propune un pret de 150 lei/abonament. Iar pentru meciurile de baschet masculin oficiale si amicale exclusiv din competitiile interne (campionat si Cupa Romaniei) in sezonul competitional 2018-2019 se propune un pret de 135 lei/abonament.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.