Bogdan Alexandru ,primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dinca , dezvaluiri de la audieri – Cum au aratat ultimele ore din viata Alexandrei

0
144

Bogdan Alexandru, primul avocat al criminalului, a dat detalii, la Romania TV, despre ziua in care Alexandra a ajuns pe mainile criminalului. Acesta a dat detalii uluitoare din ultimele ore de viata ale copilei de 15 ani.

“A luat-o pe Alexandra in masina, i-a propus sa faca sex. Fata a refuzat, i-a dat un pumn si a dat-o in stare de inconstienta acasa.

Au existat discutii, nu directe, care conduceau catre o astfel de solicitare. S-au facut simulari cu niste sume de bani.

Citeste si :  Animalele din curtea criminalului din Caracal au fost luate de Asociatia pentru Protectia Animalelor Mariuta

A oprit masina, s-a dus in spate si sustine ca a lovit-o. A decis s-o duca acasa.

Spune ca a legat-o in dormitorul lui, dar nu foarte strans la picioare. Putea sa faca pasi, chiar si legata. I-a pus la ochi o banda adeziva, dar nu i-a legat mainile.

Inculpatul a plecat de acasa, dar a spus ca avea doua, trei telefoane, pe care le avea in acea incapere. Stia ca telefoanele nu functioneaza.

A plecat la farmacie, la rugamintea Alexandrei, care i-a scris pe o hartie ce sa-i ia. A fost plecat vreo patru ore, dar n-a fost la farmacie.

Citeste si :  SURSE: In casa lui Gheorghe Dinca s-ar fi gasit probe in urma analizelor ADN privind existenta a trei victime.

S-a intors si a vazut telefonul aprins. A presupus ca a sunat politia.

A avut un exces de furie, pentru ca-i spusese sa nu se atinga de nimic. Ii lasase doar televizorul deschis.

I-a aplicat o lovitura peste fata care a dus la decesul Alexandrei. A incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit. Era in jurul orei 12”, a relatat avocatul.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.