Bogdan Bratu, șeful regionalei Craiova a CNAIR, acuzat că și-a falsificat diploma, eliberat din arest la domiciliu

0
372

Bogdan Bratu, șeful regionalei Craiova a CNAIR, acuzat că și-a falsificat diploma de licență a fost eliberat din arest la domiciliu și plasat sub control judicar. Decizia intanției a venit ieri, 4 mai.

Tribunalul București a decis, marți, eliberarea din arest la domiciliu și plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a lui Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, după ce avocatul său a făcut recurs.

Acesta este acuzat de procurori de înșelăciune, pentru că și-ar fi falsificat diploma de licență. Astfel, pe 23 aprilie a fost săltat și reținut, iar pe 24 aprilie Judecătoria Sector 5 a dispus arestarea sa.

Acesta este acuzat de procurori că și-a falsificat diploma de licență care atesta că a absolvit Facultatea de Construcții în cadrul Universității de Petrol și Gaze din Ploiești, pentru a putea ocupa funcția de conducere la nivelul DRDP Craiova.

„Prejudiciul se ridică la aproape 1.000.000 lei, indemnizații/salarii  încasate de directorul de la DRDP Craiova, instituție pe care o conduce din 2017”, arată anchetatori.

Acum, se află sub control judiciar să și este obligat să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de cate ori este chemat.

De asemenea, trebuie să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuinței, să se prezinte la la postul de poliție în raza căruia are locuința în fapt, conform programului de supraveghere, ori de cate ori este chemat.

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.