Bogdan Glavan lanseaza cartea „Liberalismul care îmi place” la Muzeul de Arta

0
177

Bogdan Glavan lanseaza cartea „Liberalismul care îmi place” la Muzeul de Arta 1Maine,28 septembrie la Muzeul de Arta are loc lansarea cartii „Liberalismul care îmi place” incepand cu ora 18:00. Bogdan Glavan aduce o noua imagine a liberalismului iar aceasta carte este scrisa  intr-un limbaj accesibil, ea se adreseaza tuturor: liberalilor, pentru a-si clarifica si fundamenta pozitiile

Liberalismul este un program politic care promoveaza libertatea individului, aceasta fiind vazuta ca o piatra de temelie pentru bunul mers al lucrurilor in intreaga societate.
In Romania exista o dificultate evidenta in intelegerea doctrinelor politice, iar asta a ds si la confuzii ideologice. Astfel, impartim cu prea multa usurinta lumea politica in „stanga” si „dreapta”, fara sa stim prea bine ce inseamna acestea.
Iata de ce, cartea lui Bogdan Glavan este binevenita. Cartea este scrisa intr-un limbaj accesibil,autorul a vrut sa se adreseze tuturor: liberalilor, pentru a-si clarifica si fundamenta pozitiile. Socialistilor, pentru a sti unde gresesc. Tinerilor, pentru a intelege din timp cum este organizata lumea in care se pregatesc sa intre. Chiar si adultilor, pentru ca lectura acestei carti pune ii va pune pe ganduri, va naste intrebari la care vor cauta raspunsuri.
In cele trei capitole, vom gasi subiecte foarte interesante, toate fiind la ordinea zilei: impozite si inflatie, subventii si deficit, educatie si religie, pensii si asistenta sociala, etc.
Despre Bogdan Glavan mai trebuie spus ca este profesor universitar de economie si Director al Centrului pentru Economie Politica si Afaceri „Murray Rothbard” din Bucuresti.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Purtatorul de cuvant al PNL face acuzatii DURE: PSD-ALDE incearca un ATENTAT la veniturile pensionarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.