Boris Johnson vrea sa vorbeasca la telefon cu Klaus Iohannis! Anuntul ambasadorului Romaniei la Londra ..

0
77

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei la Londra, a anuntat, in direct pe B1TV, ca Guvernul din Marea Britanie i-a solicitat presedintelui Iohannis o convorbire telefonica, care ar putea avea loc chiar in aceasta saptamana.

„Din cate stiu eu, partea britanica a solicitat chiar si o convorbire telefonica cu presedintele Romaniei, care ar putea sa aiba loc intr-o perioada foarte, foarte apropiata, poate chiar in aceasta saptamana. Si premierul Boris Johnson este supus unui anumit tip de presiune a opiniei publice interne. El trebuie sa livreze un plan de iesire si in acelasi timp sa aiba in vedere ca majoritatea functionala in Camera Comunelor este poate chiar mai slaba din punct de vedere al numarului de voturi decat cea din Romania. La ora aceasta, cred ca Guvernul din Marea Britanie are un avans de un vot”, a afirmat Dan Mihalache, in emisiunea Dosar de politician moderata de Silviu Manastire.

Intrebat daca presedintele Iohannis ar putea pleca intr-o eventuala vizita in Marea Britanie, Dan Mihalache a raspuns: „Nu. Va spun si de ce. Deocamdata situatia politica din Marea Britanie este si ea destul de fluida, dupa cum foarte fluide sunt si negocierile pe care Marea Britanie le poarta cu UE in vederea Brexitului. Atunci, sigur ca valoarea noastra, a misiunii diplomatice, a fost sa mentinem nivelul relatiilor foarte ridicat, dar nu neaparat sa facem acest exercitiu, care la aceasta ora ar putea fi mai degraba de imagine. Contactele sunt bune”.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Klaus Iohannis o suspecteaza pe Dancila de tradare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.