Box / Alex Gabroveanu : Ca rezultatele sa fie maxime este nevoie de multa munca si perseverenta

0
184

De Ziua Nationala a Romaniei , Alex Gabroveanu a organizat un eveniment caritabil pentru o familie cu mari probleme . Am discutat despre acest eveniment dar si despre urmatorul meci care are loc pe 21 decembrie.

Ai organizat de Ziua Nationala a Romaniei un eveniment caritabil . Cum a fost ? Ce pot face in continuare cei care doresc sa ajute ?
Alex Gabroveanu : Intr-adevar, am organizat un eveniment caritabil pentru o familie cu mari probleme din Tg-jiu. Ma bucur ca alaturi de oameni cu suflet am reusit sa aducem bucuria si speranta in casa unor oameni incercati rau de viata. Cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, gasesc pe pagina mea de facebook contul bancar unde pot sa ajute mai departe aceasta familie.

Citeste si :  Fotbal / Olivian Laurentiu Surugiu , FC U Craiova : Suporterii sunt minunati cum au fost intotdeauna si sper sa sustina echipa si de acum inainte neconditionat

Inca putin si este programat urmatorul tau meci . Cum te simti din punct de vedere fizic? Esti pregatit ?
Alex Gabroveanu : Pentru mine, intotdeauna pregatirea si antrenamentele au fost si vor ramane prioritare, am muncit si muncesc foarte mult in fiecare zi. Ca rezultatele sa fie maxime este nevoie de multa munca si perseverenta, sunt pregati pentru urmatorul meci atat fizic cat si psihic.Deci, pe data de 21.12.2019 ne vedem in forta la urmatoarea gala, care va avea loc in orasul Rastatt.

Ce ne poti spune de adversarul tau ? Cum crezi ca va fii meciul ? Unde se desfasoara si daca au achizitionat deja romanii bilete ?
Alex Gabroveanu : Despre adversarul meu nu cunosc amanunte asa cum nu am cunosc despre nici unul pana in prezent. Meciul va fi un spectacol pentru toata lumea. Dupa cum am postat si pe paginile mele oficiale, gala va avea loc in orasul Rastatt pe data de 21.12.2019. Sigur ca biletele s-au vandut rapid si pentru asta multumesc tuturor celor care ma sustin si imi sunt alaturi.

Citeste si :  Ziua Portilor Deschise la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Dolj

Dupa meci probabil va urma o vacanta . Ce planuri ai ? Ajungi la Bailesti ? Dar la Targu-Jiu ?
Alex Gabroveanu : Cu siguranta, dupa meci va urma si o vacanta. Si in limita timpului disponibil, voi vizita atat Tg-jiul cat si Bailestu. Dupa care imi voi relua antrenamentele si pregatirea in forta, anul viitor va fi mai greu dar plin de surprize frumoase.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.