Box : Alexandru Gabroveanu a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului Bailesti

0
768

Pugilistul Alexandru Gabroveanu a fost prezent astazi in Bailesti pentru a primi titlul de Cetatean de Onoare al orasului . Insotit de familia , antrenori dar si de prieteni , Alexandru Gabroveanu a fost pentru cateva ore in Orasul lui Amza Pellea . Pistritu Costel , Primarul Municipiului Bailesti a fost anfitrionul acestui eveniment .

Casa Memoriala Amza Pellea a fost primul loc vizitat de Alexandru Gabroveanu . Acolo a primit si Placheta de Cetatean de Onoare al orasului Bailesti dar si din partea echipei de fotbal Universitatea Craiova , echipa la care tine foarte mult, un tricou cu numarul 1 si cu numele lui .

Pret de cateva minute la Casa Memoriala Amza Pellea au luat cuvantul la festivitatea de decernare a titlului de Cetatean de Onoare . Au fost momente emotionante pentru cei prezenti dar in special pentru Alexandru Gabroveanu care cu greu si-a putut stapanii emotiile ..

Urmatoarea oprire a fost la Primaria Bailesti . Pistritu Costel , Primarul Municipiului Bailesti, a facut un tur al Primariei si ia aratat o parte din proiectele care urmeaza sa fie implementate in orasul lui Nea Marin .

Am realizat si un album de poze care este disponibil aici .

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.