Box : Au ramas doar cateva zile pana la Noaptea Spartanilor ! Eduard Gafencu este alaturi de Sorin Pantera Tanasie la Arad !

0
137

Box : Au ramas doar cateva zile pana la Noaptea Spartanilor ! Eduard Gafencu este alaturi de Sorin Pantera Tanasie la Arad ! 1Noaptea Spartanilor a ajuns la episodul cu numarul 2 iar la aceasta gala avem si noi un reprezentant care il antreneaza pe Eduard Gafencu .

Sorin Pantera Tanasie impreuna cu Stoian Ruben sunt la Arad si se ocupa de Eduard Gafencu. Sportivul va boxa pentru a doua oara si a fost prezent la Craiova timp de o saptamana . Eduard Gafencu a facut antrenamente impreuna cu Sorin Pantera Tanasie la Pantera Boxing Academy .

Am reusit sa ii intrebam pe cei doi iar interviul a fost unul foarte frumos .

Citeste si :  Box : Sorin Pantera Tanasie - un campion dar si un bun antrenor

Box : Au ramas doar cateva zile pana la Noaptea Spartanilor ! Eduard Gafencu este alaturi de Sorin Pantera Tanasie la Arad ! 2

Gala de box ”Noaptea Spartanilor 2” are loc vineri, la Timisoara, de la ora 19.00 (in direct la Pro X).
Victor Slav si Catalin Cazacu vor fi ”speakerii” evenimentului al carui ”main event” e lupta dintre Flavius Biea si ”Pantera din Mexic”, Jesus Gurrola.
In cadrul galei vor mai boxa si alti campioni romani: Catalin Paraschiveanu (18 meciuri – 17 victorii si o infrangere), Daniel Corbeanu (un meci – o victorie, prin KO), Eronim Aradoaie (sase meciuri – toate castigate), Eduard Gafencu (un meci – o victorie, prin KO), Robert Cristea (30 de meciuri – zece victorii si 20 de infrangeri), Amansio Paraschiv (un meci – o victorie), englezul Anesu Twala (cinci meciuri – patru victorii si o infrangere) si Daniel Badulescu (un meci – o victorie, prin KO).

Citeste si :  Box : Sorin Pantera Tanasie a primit Diploma de Participare la Craiova de Zece

Meciurile vor fi la cel mai inalt nivel cu boxeri din Anglia , Republica Moldova , Ucraina , Slovacia , Bulgaria si cel mai important meci ,Romania vs Mexic

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.