Box : Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale

0
146

Box : Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale 1Pentru Sorin Pantera Tanasie debutul ca antrenor de box este unul cu dreptul dar nu doar cu un elev .

Astazi la Campionatele Nationale ,care se desfasoara la Targu Jiu, Sorin Pantera Tanasie a pornit intr-o alta etapa a sportului si anume cea de antrenor . Primul elev care a urcat in ring , a fost Alfaris Marwan care a boxat impotriva celor de la Olimpia Bucuresti iar scorul a fost unul foarte bun : CSM-Craiova vs. Olimpia Bucuresti 4 – 1 .
Ca totul sa fie extraordinar celalalt elev , Sorin Sticlan a boxat impotriva celor de la Box Club Gheorghe Simion iar scorul a fost unul bun : CSM-Craiova vs. Box Club Gheorghe Simion 3-2 .
Astfel dupa prima zi , Sorin Pantera Tanasie are 2 victorii din tot atatea meciuri . Maine este randul lui Misu Giovanni sa boxeze .

Citeste si :  Box : Ultimul antrenament al elevilor lui Sorin Pantera Tanasie pana la Nationale
Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale
Debut cu dreptul ca antrenor pentru Sorin Pantera Tanasie la Campionatele Nationale

 

Sorin Pantera Tanasie merita felicitat pentru debutul cu dreptul in noua lui postura in box . Va aducem toate informatiile necesare de la acest Campionat National .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.