Box : Pugilistul Alexandru Gabroveanu va primi titlul de Cetatean de Onoare al orasului Bailesti

0
217

De ani buni, Zilele Municipiului Bailesti au loc in ultimul weekend al lunii lui Gustar si nu putea fi altfel nici de aceasta data. Editia a XIX-a isi concentreaza programul de manifestari in perioada 22-25 august 2019.

Timp de patru zile, bailestenii se vor bucura de spectacole de muzica populara si usoara, de fanfara si de teatru, proiectii de film si intreceri sportive. De asemenea, ca de fiecare data, la Casa Memoriala „Amza Pellea” vor avea loc o slujba de pomenire pentru „Nea Marin al oltenilor” si o festivitate de acordare de distinctii si diplome pentru personalitati si un Cetatean de Onoare al orasului: pugilistul Alexandru Gabroveanu, care are origini bailestene.

Citeste si :  JCI Craiova lanseaza o noua etapa din campania de recrutare – „MEET JCI?”
Pugilistul Alexandru Gabroveanu va primi titlul de Cetatean de Onoare al orasului Bailesti
Pugilistul Alexandru Gabroveanu va primi titlul de Cetatean de Onoare al orasului Bailesti

Alexandru Gabroveanu are si un mesaj care il transmite prin intermediul ziarului nostru online : “Daca crezi cu adevarat in tine, crezi in minuni … cu siguranta rezultatele vor venii mai devreme sau mai tarziu.”

Iar pe reteaua de socializare, Alexandru Gabroveanu a spus : “Cu recunostinta si respect doresc sa aduc multumirile mele domnului primar Pistritu Costel si a celor implicati in organizarea evenimentului de impact major pentru mine . Duminica 25 august, intre orele 9:00- 11:00 voi primi ca recunostinta a performantelor mele sportive, titlul onorific de “Cetatean de onoare ” al Municipiului Bailesti. Nu in ultimul rand, doresc sa multumesc staff-ului , familiei si celor care au fost langa mine neconditionat in evolutia mea ca sportiv.”

Citeste si :  Concert Caritabil : Atentiune, natiune! Craiova intra-n actiune!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.