Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Sorin Pantera Tanasie participa la Academia Campionilor impreuna cu elevii lui !

Box : Sorin Pantera Tanasie participa la Academia Campionilor impreuna cu elevii lui !

Aseara am fost alaturi de Sorin Pantera Tanasie si elevii lui la un antrenament de box care de aceasta data a avut loc in sala . Sorin Pantera Tanasie impreuna cu elevii lui au acceptat sa participe la Academia Campionilor .

Este in premiera pentru boxul romanesc acest turneu de pregatire ce are loc la Arad la invitatia bunului prieten Ruben Stoia cu care Sorin Pantera Tanasie are o relatie extraordinara.

La acest turneu de pregatire participa copii de pana la 12 ani si timp de 4 zile se antreneaza impreuna .

Ruben Stoia a organizat una din cele mai importante competitii de box din Romania , Gala Campionilor, la care a participat si Sorin Pantera Tanasie cu elevii lui .

Citeste si :  Wizz Air recruteaza personal pentru baza de la Craiova

Acela a fost momentul in care cei doi si-au dat seama ca pot sa aiba si un proiect comun iar timp de doua saptamani grupele celor doi vor face antrenamente impreuna .

„Suntem doua Academii in Romania, Academia Boxing Club Ruben Stoia si cea a lui Sorin „Pantera” Tanasie de la Craiova. El a fost mereu aproape de boxul din Arad. A fost la Gala Campionilor, a participat la competitii organizate aici cu copii care se pregatesc la academia lui, iar acum va veni la Arad impreuna cu copiii de la clubul sau pentru un stagiu comun de pregatire. La Arad pregatesc un numar de 10-12 copii cu un potential incredibil, copii in care cred si sunt convins ca unii dintre ei vor devenii viitorii campioni ai Romaniei. Vom face timp de doua saptamani cate doua antrenamente pe zi, o pregatire foarte serioasa”  a spus Ruben Stoia.

Citeste si :  Box : Un antrenament si un interviu cu Sorin Pantera Tanasie alaturi de elevii lui

La finalul antrenamentului , Sorin Pantera Tanasie ne-a acordat un interviu in care am reusit sa aducem cateva subiecte interesante atat pentru elevii lui dar si pentru cei care doresc sa vina sa faca box .

Sorin Pantera Tanasie a facut o analiza a celor care ii antreneaza dar a si dat cateva sfaturi pentru parinti. Nu a fost uitat nici proiectul Boxul pentru toti ! care din toamna cei interesati se pot inscrie .

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.