Box : Sorin Pantera Tanasie – un campion dar si un bun antrenor

0
265

Despre Sorin Pantera Tanasie am scris si continui sa scriu pentru ca merita ! Ce am sa va spun acum este o parte pe care doar cei din sala o pot vedea dar si cei care au reusit sa cunoasca omul Sorin Pantera Tanasie !

Punctualitatea este un punct la care tine foarte mult iar asta impune un respect care nu il intalnesti la colt de strada . Ieri am fost la antrenament dar in sala nu in aer liber . Am fost surprins de o remarca foarte interesanta : Niciodata nu trebuie sa intru la si un minut in sala ! Mereu la fix !

Asta arata cum inainte sa fie antrenor , este omul Sorin Pantera Tanasie ! Un om care odata cu cariera extraordinara la box si-a insusit si altele lucruri care nu sunt prezenta la multi antrenori . Nu vreau sa laud si nici nu mi-am propus sa fac acest lucru dar ieri am fost martor la un lucru care mi-a confirmat ce am spus in repetate randuri : Antrenorul Sorin Pantera Tanasie este diferit de multi antrenori !

Citeste si :  Volei : VOLEIBALISTELE VOR PRIMA VICTORIE CU C.S.U. ORADEA

Sorin Pantera Tanasie are un nou elev care a venit de la Slatina sa faca box de performanta in Craiova! Este vorba de Coco care a impresionat de la primul antrenament !

Box : Sorin Pantera Tanasie - un campion dar si un bun antrenor 1

Am fost placut impresionat sa observ ca antrenorul Sorin Pantera Tanasie in 2 ore are timp sa fie pentru toti cei care vin sa se antreneze alaturi de el . Este ceva fantastic si ma bucur ca reuseste sa faca acest lucru . Au fost cateva persoane care au remarcat acelas lucru ca si mine (nu sunt specialist dar cu ochiu liber se observa multe ..) . Oameni buni ce pot sa spun ?

Citeste si :  Box : WKU Romania a adus cei mai buni sportivi in ring ! Elevii lui Sorin Pantera Tanasie si Ionut Puca au dominat competitia !

Boxul craiovean si cel romanesc are un antrenor de elita iar numele lui este Sorin Pantera Tanasie !

Are elevi talentati care asculta de al nostru campion iar acest lucru se poate vedea din materialul video pe care noi l-am realizat in sala . Pentru boxul craiovean pot spune ca Sorin Pantera Tanasie cu siguranta aduce cateva medalii cum deja a adus una de bronz !

Pentru cei care doresc am facut si cateva poze :

Despre Sorin Pantera Tanasie am scris si continui sa scriu pentru ca merita ! Ce am sa va spun acum este o parte pe care…

Gepostet von Jurnal De Craiova am Dienstag, 29. August 2017

Multumesc Sorin Pantera Tanasie ca am reusit sa inteleg ce inseamna sa fii … un exemplu in tot ceea ce faci !

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.