Home » Sport » Alte Sporturi » Box : Sorin Pantera Tanasie – un campion dar si un bun antrenor

Box : Sorin Pantera Tanasie – un campion dar si un bun antrenor

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Despre Sorin Pantera Tanasie am scris si continui sa scriu pentru ca merita ! Ce am sa va spun acum este o parte pe care doar cei din sala o pot vedea dar si cei care au reusit sa cunoasca omul Sorin Pantera Tanasie !

Punctualitatea este un punct la care tine foarte mult iar asta impune un respect care nu il intalnesti la colt de strada . Ieri am fost la antrenament dar in sala nu in aer liber . Am fost surprins de o remarca foarte interesanta : Niciodata nu trebuie sa intru la si un minut in sala ! Mereu la fix !

Asta arata cum inainte sa fie antrenor , este omul Sorin Pantera Tanasie ! Un om care odata cu cariera extraordinara la box si-a insusit si altele lucruri care nu sunt prezenta la multi antrenori . Nu vreau sa laud si nici nu mi-am propus sa fac acest lucru dar ieri am fost martor la un lucru care mi-a confirmat ce am spus in repetate randuri : Antrenorul Sorin Pantera Tanasie este diferit de multi antrenori !

Sorin Pantera Tanasie are un nou elev care a venit de la Slatina sa faca box de performanta in Craiova! Este vorba de Coco care a impresionat de la primul antrenament !

Am fost placut impresionat sa observ ca antrenorul Sorin Pantera Tanasie in 2 ore are timp sa fie pentru toti cei care vin sa se antreneze alaturi de el . Este ceva fantastic si ma bucur ca reuseste sa faca acest lucru . Au fost cateva persoane care au remarcat acelas lucru ca si mine (nu sunt specialist dar cu ochiu liber se observa multe ..) . Oameni buni ce pot sa spun ?

Boxul craiovean si cel romanesc are un antrenor de elita iar numele lui este Sorin Pantera Tanasie !

Are elevi talentati care asculta de al nostru campion iar acest lucru se poate vedea din materialul video pe care noi l-am realizat in sala . Pentru boxul craiovean pot spune ca Sorin Pantera Tanasie cu siguranta aduce cateva medalii cum deja a adus una de bronz !

Pentru cei care doresc am facut si cateva poze :

Despre Sorin Pantera Tanasie am scris si continui sa scriu pentru ca merita ! Ce am sa va spun acum este o parte pe care…

Posted by Jurnal De Craiova on 29 August 2017

Multumesc Sorin Pantera Tanasie ca am reusit sa inteleg ce inseamna sa fii … un exemplu in tot ceea ce faci !


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Lichidatorul bazei Extensiv : Nu comentez nimic despre aceasta problema juridica

Primaria Craiova , si-a declinat competenta cu privire la inchirierea bazei Extensiv in detrimentul lichidatorului . Am vrut sa cerem...

Închide