Bringing the UN back home – Nu trebuie sa lipsesti !

0
563
Bringing the UN back home
Bringing the UN back home

Sambata 5 noiembrie incepand cu ora 17 Jurnal de Craiova te invita la Biblioteca Judeteana Alexandru & Aristia Aman Craiova unde are loc evenimentul : Bringing the UN back home ! Dar sa spunem ceva despre acest eveminent care este si pe Facebook iar ce ar fii de mentionat este ca Intrarea este LIBERA ! Deci acest eveniment nu trebuie RATAT !

Denisa Bratu și Gabriel Uifălean, Delegații de Tineret ai României la ONU, vin la Craiova! Ei vor prezenta perspectivele programului din care fac parte, vor disemina activitatea lor de până acum şi ceea ce au realizat la New York, în cadrul deplasărilor la ONU. Totodată, vor lansa dezbateri cu voi, tinerii, pe tema problemelor cu care vă confruntați, a priorităţilor voastre şi a posibilelor soluţii pe care le puteți aduce. Evenimentul este deschis şi se adresează tuturor tinerilor interesaţi de diplomaţie şi relaţii internaţionale, cât şi de problemele şi politicile de tineret la nivel naţional şi internaţional.

„Delegat de Tineret al României la Naţiunile Unite” este un program guvernamental, implementat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe. Anual sunt selectați 2 delegați care să reprezinte interesele generaţiei lor în cadrul lucrărilor organismelor Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Bringing the UN back home
Bringing the UN back home

Asociaţia Tineretul ONU-filiala Craiova va organiza sâmbătă, 5 noiembrie, evenimentul „Bringing the UN back home”, la Biblioteca Judeţeană Alexandru & Aristia Aman, ora 17:00.

Va prezentam Discursul delegatilor la cea de-a 71-a Adunare Generală a ONU de la New York!

Activitatea face parte din cadrul calendarului de evenimente al Festivalului UNIFEST Craiova, fiind realizat cu sprijinul Bibliotecii Judeţene Alexandru & Aristia Aman, Junior Chamber International Craiova, Erasmus Student Network Craiova , Asociaţia Bloggerilor Olteni, Asociația Allons-y şi Asociaţia pentru Tineri Streets!

Am discutat cu coordonatorul evenimentului Nicolae Drimboi care ne-a raspuns la cateva intrebari .

Jurnal de Craiova : Ce inseamna pentru tine acest eveniment ?
Nicolae Drimboi : Acest eveniment este un proiect de suflet pentru mine . Este a treia oara din 2013 pana in prezent cand Delegatii de Tineret ai Romaniei la ONU ajung si la Craiova . Ne onoreaza prezenta lor si disponibilitatea de a lansa consultari cu tinerii si organizatiile de tineret din Romania .
Jurnal de Craiova : Care crezi ca va fii impactul tinerilor avand in vedere ca este foarte bine promovat pe facebook ?
Nicolae Drimboi : Multumim pentru apreciere . Intr-adevar Facebook s-a dovedit a fi un canal de comunicare foarte eficient in ultimii ani . In cazul nostru (din constrangeri bugetare ) s-a dovedit a fi un instrument de promovare util pentru a ajunge la tinerii craioveni – cei care reprezinta publicul nostru tinta pentru acest eveniment . Ca si impact mizam pe o prezenta de cel putin 50 de participanti la eveniment .
Jurnal de Craiova : Daca ar fii sa transmiti ceva tinerilor care citesc Jurnal de Craiova cum i-ai convinge sa vina la eveniment ?
Nicolae Drimboi : Am avut placerea sa-l cunosc pe unul dintre Delegati – Gabriel Uifălean in urma cu mai bine de trei ani, pe vremea cand amandoi faceam parte din Asociatia Tineretul ONU din Romania : eu in cadrul filialei Craiova, el la Cluj . Desi am ramas placut impresionat de pe urma interactiunii cu el si mi-a placut ca om , nu ma asteptam ca sa ne reintalnim in aceasta noua ipostaza . Gabi si colega lui Denisa sunt un model de urmat pentru generatia tanara , in ceea ce inseamna implicare, atitudine si spirit civic . Tinerilor care citesc Jurnal de Craiova si vor fi prezenti la eveniment le transmit ca unul din voi poate fi urmatorul Delegat de Tineret al Romaniei la ONU . Ii indemn sa participe la eveniment : sa se informeze, sa reflecteze si sa aleaga EI INSISI, in deplina cunostinta de cauza, ceea ce considera benefic pentru sine !

Acestea fiind spuse va invitam sambata 5 noiembrie la ora 17 la Biblioteca Judeteana Alexandru & Aristia Aman Craiova  !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.