Bucurie in Miscare ajunge si la Craiova

0
370
Bucurie in Miscare ajunge si la Craiova 1
Bucurie in Miscare ajunge si la Craiova

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România, vine la Craiova!

În zilele de 13 și 14 mai, toți locuitorii din Craiova sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii, în Piața Mihai Viteazul.

Asociația 11even alături de compania Kaufland România aduc din nou, în orașul nostru, Bucurie în mişcare, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. Timp de două zile, la Craiova, participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii.

Vă așteptăm să vizitați zonele amenajate special pentru voi în Piața Mihai Viteazul:

Caravana “Jocurile copilăriei: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț; Zona cu activități creative și de îndemânare; Zona concursurilor și jocurilor sportive diverse: fotbal, streetball, volei, tenis de masă şi Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, tenis cu piciorul şi slow biking.
Vă veţi putea relaxa şi descoperi noi talente în Zona cu meșteșuguri iar foamea va trece imediat dacă veţi ajunge în Zona cu bunătăți de toate felurile.

Ne vom întrece la Cros-ul Bucurie în Mișcare şi la Streetball, iar copiii între 8 şi 12 ani vor putea juca fotbal în cadrul Cupei copiilor la mini-fotbal desfășurată în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.
Organizatorii mai pun la dispoziţie Zona cu jocuri de team-building; Zona de relaxare și board-games pentru tineri.

Pentru proba de slow biking, Pegas România asigură 3 biciclete.

La scena principală vor avea loc mai multe tipuri de demonstrații sportive: arte marțiale, fitness, yoga pentru copii, dansuri, kangoo jumps, zumba, cycling, cățărări, role, trotinete, skate board, longboard și Reconstituiri istorice sub formă de jocuri.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona Reciclăm și ne jucăm”.

Clubul Latino for You vor face demonstrații de dans, iar Teatrul Colibri și reprezentanți ai Muzeului Olteniei vor susține ateliere în Zona de crafturi și handmade.

Decathlon pun la dispoziție mese ping pong, coșurile de basket, porți pentru meciurile de fotbal, arcuri cu ventuze și un panou gonflabil pentru alpinism.

Antrenorii de la WorldClass vor asigura încălzirea de dimineață, și sâmbătă și duminică.

Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.
În cadrul “Bucurie în Mișcare Craiova”, toți cei care au luat parte la provocarea “1 milion de secunde de mișcare” pot să primească una din cele 20.000 de brățări #IubescMișcarea, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din țara noastră.

„1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România”. Ne dorim implicarea a cât mai multor persoane din Arad care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general.
Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Provocarea se încheie în 11 iunie 2017. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) sau pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).

Organizator Bucurie în Mişcare Craiova 2017: JCI Craiova

Partenerii locali Bucurie în Mişcare Craiova 2017: Primaria Municipiului Craiova, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, Clubul Sportiv Scolar Dolj, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS Petrache Triscu, AJF DOLJ, Decathlon, WorlClass, Liceul de Arta Marin Sorescu, Palatul Copiilor Craiova, Sala Polivalenta, RAADPFL, Centrul Multifuncțional Craiova, TASProd, Latino4You, Baschet Club Lions, Muzeul Olteniei, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova, Nutrilite.

Parteneri GOLD: Evenimente Ideale, Casa Ethos, Tymbark

Bucurie în Mişcare România este cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din din ţara noastră. În perioada 12 mai – 4 iunie, Bucurie în Mişcare se desfăşoară în 16 oraşe din România şi este organizată de Asociaţia 11even www.11even.ro cu sprijinul: Kaufland Româniawww.kaufland.ro

Agenda Bucurie în Mișcare Craiova cuprinde mai multe zone de activități, derulate astfel:

Sâmbătă, 13 mai 2017, între orele 10 – 20

Piata Mihai Viteazul, aleile adiacente și Str. A. I. Cuza

09.00 – 09.30 Incălzire alături de antrenorii WorldClass Craiova (activități pentru copii între 4-18 ani)

09.30 – 18.00 Cycling WorldClass (activități pentru copii între 14-18 ani)

10.00 – 20.00 Caravana de joacă (activități pentru copii între 4-10 ani)
Maratonul jocurilor românești
Jocuri: Țară țară vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otrava, Mațele incurcate, 123 la perete stai, elasticul, Baba oarba, Tarile, Lapte gros, Cal si calaret. Spații de facepainting, activități creative și de îndemânare.

10.00 – 13.00 Festivalul de Arta I.S.J. (activitati pentru copii intre 8-14 ani, expunere desene si picturi + ateliere creatie)

15.00 – 20.00 Concursuri și jocuri sportive diverse (activități pentru copii și tineri între 11-18 ani)
Jocuri: badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, popice finlandeze, badminton si volei, etc.

13.00 – 19.00 Cupa copiilor la mini-fotbal (destinată copiilor între 8-12 ani)
13.00 – 19.00 Cupa copiilor la baschet (destinată copiilor între 8-12 ani)

10.00 – 20.00 Mânuțe dibace (activități pentru copii între 4-14 ani)
Standuri și corturi cu diverse activități: Crafturi, meșteșuguri tradiționale

10.00 – 20.00 Bunătăți sănătoase
Standuri și corturi cu mâncare și băuturi răcoritoare: producători tradiționali (fructe diverse), sucuri de fructe, alte standuri cu mâncare.

13.00 – 17.00 – Demonstratii sportive
Arte marțiale, fitness, dansur, alte sporturi cu reprezentare locală.

Duminică, 14 mai 2017, între orele 12 – 23

Piata Mihai Viteazul, aleile adiacente, Piațeta Frații Buzesti

09.00 – 09.30 Incalzire alaturi de antrenorii WorldClass Craiova (activități pentru copii între 4-18 ani)

09.30 – 18.00 Cycling WorldClass (activități pentru copii între 14-18 ani)

10.00 – 11.00 Cros Bucurie în Mișcare (destinată copiilor între 8-12 si 14-18 ani)

11.00 – 17.00 Caravana de joacă (activități pentru copii între 4-10 ani)
Maratonul jocurilor românești

11.00 – 17.00 Concursuri și jocuri sportive diverse (activități pentru copii și tineri între 11-18 ani)
Jocuri: badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, popice finlandeze, badminton si volei, etc.

11.00 – 14.00 Cupa copiilor la mini-fotbal (destinată copiilor între 8-12 ani)
11.00 – 14.00 Cupa copiilor la baschet (destinată copiilor între 8-12 ani)

11.00 – 17.00 Mânuțe dibace (activități pentru copii între 4-14 ani)
Standuri și corturi cu diverse activități: Crafturi, meșteșuguri tradiționale

10.00 – 17.00 Bunătăți sănătoase
Standuri și corturi cu mâncare și băuturi răcoritoare: producători tradiționali (fructe diverse), sucuri de fructe, alte standuri cu mâncare.

10.00 – 17.00 Concursuri și jocuri sportive diverse (activități pentru copii și tineri între 11-18 ani)
Jocuri: badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, popice finlandeze, badminton si volei, etc.

12.00 – 13.00 Cycling Day tur ciclist al orasului (14- 18 ani)

12.00 – 14.00 Demonstratii sportive
Arte marțiale, fitness, dansuri, kangoo jumps, zumba, cycling, alte sporturi cu reprezentare locală.

13.00 – 19.00 Atelier de Creatie Papusi Teatrul Colibri ( activitatii pentru copii intre 4-18 ani)

20.00 – 23.00 Proiectie Cinematografica – Piateta Fratii Buzesti

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.