Bumperele propuse de Cosmin Corâțu sunt mare SUCCES ! Au resetat statisticile .. De la 70 in 2020 la 2 accidente

0
1357

Cosmin Corâțu este Consilierul Local care a insistat ca bumperele sa fie montate inca din luna martie a anului trecut in cadrul sedintelor ale Consiliului Local Craiova. Totusi in urma unor accidente, administratia locala a decis sa monteze aceste limitatoare de viteza la inceputul lunii septembrie 2021..

In urma montarii acestor bumpere au fost resetate practic statisticle .. Daca in anul 2021 au fost produse in acele zone aproximativ 70 de accidente, dupa montarea acestora doar 2 accidente au avut loc.
In aceeasi adresa se mentioneaza ca in zonele respective ,prin implementarea acestei masuri s-au redus semnificativ si accidentele rutiere soldate cu pagube materiale ..

“Încă din luna Martie, am solicitat aproape la fiecare ședință montarea de bumpere în zonele cu risc sporit de accident.
Sunt cele mai bune “instrumente” pentru reducerea accidentelor, în majoritatea cazurilor elimină accidentele cu victime.
Astăzi am avut plăcuta surpriză să găsesc câțiva angajați ai RADPFL montând de zor pe strada Râului.
Mă bucur că se întâmplă asta, în sfârșit vom avea mai multă siguranță în trafic, vor fi mai puține victime, mai puține tragedii…
Un prieten, m-a întrebat în urmă cu câteva săptămâni dacă eu chiar cred că se poate schimba ceva în viața oamenilor din România.
Cred că putem schimba foarte mult, dar cu implicarea totală atât a clasei politice cât și a societății civile. Cetățenii trebuie să fie mai implicați să comunice mai des cu noi, iar politicienii să vină la “firul ierbii”, acolo este realitatea, nu în birourile izolate fonic!” a scris Corâțu Cosmin pe pagina de socializare pe 9 septembrie 2021 ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.