Ca-n povesti, in weekend la Teatrul Colibri Craiova

0
143

Ca-n povesti, in weekend la Teatrul Colibri Craiova 1Personaje de poveste ii asteapta pe copii la sfarsitul saptamanii, la Teatrul Colibri din Craiova. De aceasta data Teatrul Colibri aduce 2 spectacole indragite de cei mici si anume Vrajitorul din Oz care are loc sambata  si Alba ca Zapada care are loc duminica.

 

 

Ca-n povesti, in weekend la Teatrul Colibri Craiova 2

Sambata, 27 octombrie 2018, de la ora 18:00 ii vor descoperi pe eroii musicalului Vrajitorul din Oz, adaptare dupa L. Frank Baum, cu scenariul si regia de Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tarasescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionut Sergiu Anghel, cu actorii: Mugur Prisacaru, Alis Ianos, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisacaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Citeste si :  Puya cu Ligia, Vescan si Mahia Beldo - Pagini de istorie

Ca-n povesti, in weekend la Teatrul Colibri Craiova 3
Duminica, 28 octombrie 2018, la ora 11:00 o vor cunoaste pe Alba ca Zapada, in spectacolul adaptare dupa Fratii Grimm, cu scenariul si regia de Iulia Carstea, scenografia Eustatiu Gregorian, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Adriana Ioncu, Oana Stancu, Iulia Carstea, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Alis Ianos, Emanuel Popescu.

Calatoria prin lumea povestilor continua la Teatrul Colibri si in luna noiembrie. In programul spectacolelor din weekend-uri publicul va regasi urmatoarele titluri: „Inima de piatra“, „Invitatie la joaca“, „Cantaretii din Bremen“, „Fata babei si fata mosneagului“, „Ursul pacalit de vulpe“, „Jocuri magice“, „Pinocchio“, „Sarea in bucate“.

Citeste si :  Elena Gheorghe - E Craciun si ninge (single si versuri)

Ca-n povesti, in weekend la Teatrul Colibri Craiova 4

Pret bilet pentru spectacolele din weekend: 7 lei sau 10 lei, in functie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.

Reamintim ca dupa ora inceperii spectacolului accesul in sala nu mai este permis.
Va asteptam cu drag!

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.