Cadourile de 8 Martie interzise in scoli!

0
46

Cadourile de 8 Martie interzise in scoli! 1A mai ramas doar o zi pana la 8 Martie si deja este forfota prin magazine. Parintii vor sa gaseasca cadoul ideal pentru doamna profesoara. Atentie, insa, astazi venim cu sfaturi extrem de importante pentru voi si va recomandam sa nu va stresati prea mult.

Potrivit codului etic al profesorului, care a intrat in vigoare in 2018, cadrele scolare nu au voie sa mai primeasca cadouri. Bineinteles, pentru ca 8 Martie este o zi foarte importanta, in acest fel este permis ca elevii sa fie atenti cu profesorii lor si sa le ofere o floare sau un martisor.

Citeste si :  Se inchid scolile in Craiova si in tot Judetul Dolj din cauza frigului si a ninsorii!

Recent, se vorbea ca mai multi parinti care au copiii inscrisi la anumite scoli din Capitala strang pana la cateva sute de euro pentru a le face profesorilor cadouri care mai de care. Nimic mai gresit, spun autoritatile.

Profesorii pot fi sanctionati
Profesorii care primesc cadouri mai bogate valoric decat un buchet de flori sau un martisor pot fi sanctionati drastic.

Regulament strict in anumite scoli
In anumite scoli exista regulamente speciale in care profesorilor le este interzis sa primeasca daruri de la elevi, mai mult decat cele simbolice.

Citeste si :  Romania Evului Mediu - peste 6 000 000 de romani nu sunt racordati la apa si canalizare

De asemenea, sunt scoli, cum ar fi un caz in Braila, in care directorul institutiei a organizat sedinte speciale pentru ca parintii sa fie anuntati cu privire la cadourile pe care copiii si elevii le vor oferi de 8 Martie profesorilor. Aceasta decizie s-a luat tocmai pentru a evita ideea ca darurile sunt, de fapt, spaga pentru profesori.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.