CÂINII SALVATORI DIN CRAIOVA PLEACĂ ÎN TURCIA

0
905

Echipa Centrului de Educare Canină din Craiova se va alătura salvatorilor din Turcia. Mâine dimineață, salvatorii, oameni și câini, vor pleca să ajute la găsirea victimelor printre dărâmături.

Echipa care va pleca mâine dimineata este formată din şase membri, alături de câinii lor, cu abilităţi de căutare si salvare a victimelor în caz de dezastre. Cu toţii s-au pregătit pentru acest moment şi pleacă în misiune cu emoţie.

Cainii care vor pleca in Turcia sunt caini de salvare, cu rezultate exceptionale la campionatele mondiale in cadrul Federatiei Chinologice Internationale. Echipa României ce reprezinta Asociatia Chinologica Romana prin Centrul National de Educare Canina pleacă la misiunea de cautare- salvare sub umbrela FCI.

Inca din anul 1996, membrii Centrului National de Educare Canina Craiova au fost invitati in peste 200 de exercitii si demonstratii de cautare –salvare nationale si internationale.

Sursa TVR Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.