Calafat : Un copil a fost la un pas sa fie rapit de un barbat

0
155

A fost alerta in Calafat, dupa ce un zvon despre un copil care ar fi fost la un pas sa fie rapit de un barbat, dupa ce ar fi fost ademenit cu bomboane, s-a raspandit printre parinti.

Oamenii din Calafat au depus plangeri la Politia Locala si i-au supravegheat mai atent pe copii dupa ce au aflat despre posibilul rapitor care ii ademeneste pe copii cu bomboane.

Totusi, politistii din Calafat au demarat o ancheta si au reusit sa il identifice pe cel despre care oamenii au spus ca incerca sa rapeasca copii pe strada.

Citeste si :  Inca o masina inmatriculata cu numere anti-PSD !

“La data de 21 octombrie, politistii municipiului Calafat au fost sesizati cu privire la faptul ca, in jurul orelor pranzului, un baiat de 12 ani, din Calafat, a fost abordat, in timp ce se afla pe o strada din localitate, de un barbat care se afla intr-un autoturism, acesta solicitandu-i minorului sa vina pana la el.

Intrucat minorul s-a speriat, acesta a fugit, fara a mai avea alta interactiune cu barbatul respectiv.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat un autoturism care corespundea detaliilor indicate de minor si care s-ar fi aflat in perioada de timp precizata, in zona respectiva.

A fost identificata si persoana care s-ar fi aflat la volan, un barbat de 69 de ani, din Poiana Mare, care a recunoscut ca s-a aflat in zona respectiva, in perioada indicata, insa nu ar fi avut nicio interactiune cu vreun minor.

Citeste si :  Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului: Eliminam birocratia pusa in carca cetateanului si simplificam viata romanilor!

De asemenea, pana in prezent, nu a fost primita nicio sesizare cu privire la vreun astfel de caz petrecut in localitatea Basarabi.

Pentru prevenirea victimizarii minorilor, politistii doljeni desfasoara constant activitati informativ-preventive in scoli, atat la orele de curs cat si la sedintele cu parintii, organizate de unitatile de invatamant.

Actiunile vizeaza atat elevii, cat si parintii si cadrele didactice, acestora fiindu-le prezentate comportamentele pe care cei mici trebuie sa le adopte pentru a evita sa devina victimele unor infractiuni”, se arata intr-un comunicat al Politiei Calafat.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.