Calarasi – o comuna libera dupa 50 de ani … Sandu Sorin este OFICIAL PRIMAR !

0
816

Calarasi a scapat azi oficial de dominarea Famigliei Sovaila . Dupa 50 de ani de dominare , Calarasi este o comuna libera .. Azi am fost prezent la Calarasi , o comuna cu multe particularitati , unde am asistat la sedinta prin care Sandu Sorin este declarat oficial Primar al Comunei Calarasi ..

Comuna Calarasi , una din preferatele lui Liviu Dragnea, a fost condusa de 2 persoane din aceeasi familie,tatal si fiul , au reusit sa distruga tot pentru interesele familiale dar si pentru PSD ..

Sandu Sorin a inceput munca acum 3 ani de zile cand a plecat de la un scor de 13% iar azi sa castige cu peste 60% din voturi ..

Comunismul este de azi istorie in Calarasi . Famiglia Sovaila si cu intregul aparat au reusit sa se impuna prin forta,teroare si multe altele ..

A fost o sedinta plina de emotie , din cate il cunosc eu chiar nu a putut sa-si ascunda emotiile in schimb a avut un discurs de un adevarat conducator ..

Sunt clipe de bucurie dar si un drum nou cu multe obligatii fata de cetatenii care au votat aceasta schimbare ..

De azi si eu impreuna cu cei prezenti am respirat aerul libertatii …

Am fost , sunt si am sa raman alaturi de oamenii liberi !

https://www.facebook.com/JurnaldeCraiova/videos/2698005247115567

 

Visits: 23

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.