Home » Politica » Politica Dolj » Calin Cosmin ,consilier judetean PNL Dolj : Cine plateste greselile Consiliului Judetean Dolj?

Calin Cosmin ,consilier judetean PNL Dolj : Cine plateste greselile Consiliului Judetean Dolj?

Consilierii judeteni Calin Cosmin si Alexandru Gidar au sustinut astazi la sediul PNL DOLJ o conferinta de presa. Cei doi liberali au vorbit despre proiectele initiate de grupul consilierilor PNL in cadrul Consiliului Judetean Dolj cat si despre situatia generata de hotararea nr. 219 din 24.08.2016 a Consiliului Judetean care, in urma unei hotarari a Curtii de Apel Timisoara, creeaza grave prejudicii bugetului.
Cine plateste greselile Consiliului Judetean Dolj?
In debutul conferintei de presa Calin Cosmin, liderul consilierilor judeteni PNL s-a referit la punctul nr. 6 de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean Dolj, ce va avea loc maine, 12.07.2018, si care prevede reluarea raportului de serviciu de catre domnul Stanica Marin, fostul director executiv al Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Dolj. Acesta a declarat: „Domnul Stanica a fost demis prin hotararea de Consiliu Judetean nr. 219 din 24.08.2016. La acea data grupul consilierilor PNL a avut un punct de vedere potrivnic conducerii Consiliului Judetean Dolj si a atras atentia ca procedura de demitere nu este legala. Majoritatea membrilor PSD, in frunte cu presedintele Consiliului Judetean Dolj a decis sa nu ia in seama ceea ce noi am semnalat si a votat demiterea domnului Stanica, consilierii PNL neparticipand la vot. Domnul Stanica a atacat in instanta hotararea Consiliului Judetean Dolj, Curtea de Apel Timisoara admitand cererea si dandu-i castig de cauza printr-o hotarare definitiva la sfarsitul lunii iunie. Ca urmare a acestei hotarari, Consiliul Judetean Dolj vine cu un proiect prin care sa-l repuna pe domnul Stanica in functie si sa-i dea, din urma, drepturile salariale calculate si indexate cu inflatia. Vom fi in situatia de a plati doi directori in acelasi timp. La acest punct grupul PNL va solicita un raport care sa clarifice a cui a fost vina pentru hotararea nr. 219 din 24.08.2016, cine va plati aceste daune. Atunci am fost asigurati de domnul Prioteasa ca totul este legal, ca se bazeaza pe cei ce semneaza si ca daca cineva greseste va plati. Exista procesul verbal de sedinta care atesta acest lucru. Vrem sa stim cine plateste!“
In continuarea conferintei, consilierul liberal s-a referit si la proiectele depuse de PNL Dolj care vin in sprijinul actiunii de donare de sange.

Citeste si :  Audiție muzicala, în Galeriile „Cromatic“

“Dupa cum stiti, grupul PNL a depus un proiect de hotarare prin care am solicitat acordarea de beneficii suplimentare pentru donatorii de sange. Nici pana la aceasta data Consiliul Judetean nu a oferit un raspuns referitor la propunerea noastra. Va reamintesc faptul ca PNL Dolj a initiat o campanie ampla de donare de sange intitulata „Ofera o sansa! Doneaza sange!”, in comunele cu primari liberali din Dolj. Pana in acest moment au fost cinci astfel de actiuni desfasurate la Rojiste, Apele Vii, Silistea Crucii, Celaru si Castranova. Campania va continua in perioada urmatoare in comuna Desa si orasul Dabuleni. Ca urmare a acestei campanii am descoperit faptul ca Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova se confrunta cu problema costurilor de carburant pentru Centrul Mobil de Donare Sange. De aceea, PNL Dolj a initiat un proiect de hotarare care prevede incheierea unui protocol de colaborare intre Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova si Consiliul Judetean Dolj pentru alocarea unei sume de 2.000 lei lunar atat pentru deplasarea autovehiculului “Centru mobil de donare sange” in localitatile judetului cat si pentru intretinerea acestuia.”

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.