Calin Popescu Tariceanu, anunt MAJOR pentru romani

0
474

Preşedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, că impozitul pe venitul global rămâne în programul de guvernare. De asemenea, Tăriceanu a spus că în anul 2018 nu se va introduce niciun fel de impozite și taxe noi.

„Impozitul pe gospodărie nu l-am discutat. Am discutat despre impozitul pe venitul global. Urmează ca Ministerul de Finanțe să pornească la operaționalizarea acestui pe impozit pe venitul global, dar lucrul acesta presupune o logistică, stabilirea unor proceduri și nu există din partea ministerului un termen pe care să-l fi avansat. Deci, pe măsură ce ministerul va avansa pe acest domeniu important, cred eu, dar a mai existat impozit pe venitul global, nu este o noutate. Și eu am venit. Nu e un impozit nou, subliniez. De altfel, filosofia pe care este construit programul economic este să nu introducem niciun fel de impozite și taxe noi în 2018. Din contra, încercăm să simplificăm actualele sisteme de taxe și impozite și să le reducem ca număr”, a spus Tăriceanu.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.