Calin Popescu Tariceanu il trage de maneca pe Augustin Lazar: Asta ar trebui sa-i ingrijoreze

0
156

Calin Popescu Tariceanu il trage de maneca pe Augustin Lazar: Asta ar trebui sa-i ingrijoreze 1Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca ingrijorarile procurorului general, Augustin Lazar, cel care arata ca odata cu cresterea perioadei de experienta pentru procurori se pot distruge anumite dosare, sunt nefondate si ar trebui sa le dea de gandit sefilor de Parchete faptul ca pun oameni cu experienta mica sa rezolve dosare complicate.

”N-as vrea sa fac multe comentarii legate de aceste chestiuni. Ceea ce pot sa va spun este ca nu mi se pare normal ca la Parchete de nivel inalt sa lucreze oameni fara suficienta experienta profesionala si asta cred ca ar trebui sa-i ingrijoreze. Nu este normal sa lucreze la Parchete de rang inalt sa lucreze persoane care isi fac ucenicia pe dosare importante”, a spus Calin Popescu Tariceanu.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Klaus Iohannis primeste o prestigioasa decoratie europeana: „Este un mare luptator pentru justitie, s-a remarcat in promovarea valorilor europene”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.