Campania Copilaria in comunism, la Muzeul Olteniei Craiova!

0
7

Muzeul Olteniei Craiova, Sectia de Istorie-Arheologie, relanseaza, incepand cu data de 9 septembrie 2019, campania: Copilaria in comunism, prin intermediul careia invita doljenii sa doneze sau sa imprumute muzeului obiecte din perioada comunista (1948-1989), in scopul imbogatirii patrimoniului cultural muzeal local cu obiecte relevante, si amenajarii unei expozitii temporare in care sa fie reconstituita, intr-o maniera cat mai fidela, atmosfera copilariei din acea perioada.

De la papusile „Aradeana”, la discurile si casetele cu muzica pioniereasca, Revistele „Soimii patriei”, „Cutezatorii”, gazete de perete, uniforme elevi, pionieri, carti, caiete, la jocurile „Nu te supara, frate!”, fotografii si imagini video din concedii (la munte, la mare), fanioane, insigne toate vor deveni obiecte de muzeu cu valoare istorica certa.
Muzeul Olteniei Craiova anunta ca procedura de donatie catre institutie este extrem de simpla, implicand doar prezenta donatorului (avand obligatoriu asupra sa Cartea de Identitate) si semnarea unei declaratii de donatie.
Pentru detalii suplimentare, doritorii sunt rugati sa ne contacteze la nr. de tel: 0251/417.756 sau prin email: muzeulolteniei@yahoo.com.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Draga PSD , timpul tau a expirat !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.