Campania PNL Dolj – Ofera o sansa! Doneaza sange! a ajuns la Silistea Crucii

0
389
Campania PNL Dolj - Ofera o sansa! Doneaza sange! a ajuns la Silistea Crucii
Campania PNL Dolj – Ofera o sansa! Doneaza sange! a ajuns la Silistea Crucii

Astazi, 05 iunie 2018, in comuna Silistea Crucii a avut loc o noua actiune de donare de sange, parte a campaniei initiate de Partidul National Liberal Filiala Dolj in parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova, Ofera o sansa! Doneaza sange!
Initiativa apartine consilierului judetean Laurentiu Ivanovici, presedintele Comisiei de Sanatate a PNL Dolj, si vicepresedintelui PNL Dolj, Isidor Raducea, cu sprijinul si suportul domnului Sandu Laurentiu, primarul liberal al comunei Silistea Crucii, cel care a si deschis seria de donatori ai actiunii de astazi.
Judetul Dolj se confrunta cu o adevarata problema in ceea ce priveste asigurarea necesarului de sange pentru pacienti. Numarul donatorilor fiind din ce in ce mai scazut, iar insuficienta unitatilor de sange din spitale devenind rapid o prioritate de grad zero. La nivel social, oamenii nu sunt informati corect si complet asupra modului in care pot dona si ajuta astfel pe cei bolnavi.

View post on imgur.com

PNL Dolj ramane consecvent in demersurile sale de a incuraja donarea de sange si a informa cetatenii despre importanta si beneficiile acesteia. Reamintim faptul ca actiunea de astazi este cea de-a treia din campania initiata de PNL Dolj, dupa ce in luna aprilie au avut loc alte doua actiuni asemanatoare in comunele Apele Vii si Rojiste. De asemenea, reiteram faptul ca la nivelul Consiliului Judetean Dolj exista un proiect de hotarare elaborat de consilierii PNL, prin care s-au propus masuri concrete de stimulare a donatorilor de sange prin suplimentarea beneficiilor acordate.
Birou de presa PNL Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.