Campanie de promovare a cateilor fara stapan din Adapostul Breasta, in luna octombrie

0
483

SC Salubritate Craiova SRL deruleaza in luna octombrie o campanie de promovare a Adapostului canin Breasta, precum si de educare a proprietarilor de animale de companie. Clientii societatii care locuiesc la casa vor primi in aceasta luna, odata cu factura aferenta serviciilor de ridicare a deseurilor prestate in septembrie, un flyer cu informatii referitoare la Adapostul canin Breasta, pentru persoanele interesate sa adopte un caine fara stapan, dar si recomandari si obligatii legale pentru craiovenii care sunt deja proprietari ai unui animal de companie.

“Iubitorii de animale sunt un segment important al comunitatii noastre si consideram importanta educarea lor, in sensul constientizarii responsabilitatii pe care o au in cresterea animalelor de companie pe care le detin si aici este extrem de importanta sterilizarea. Nu in ultimul rand, campania noastra are si scopul de a face cunoscut Adapostul canin Breasta, conditiile de acces, programul, precum si faptul ca oricine doreste sa plece acasa cu un catel din adapost nu trebuie sa plateasca nimic, trebuie doar sa isi doreasca sa fie un stapan iubitor si responsabil”, a declarat Mihai Butari, director general in cadrul SC Salubritate Craiova SRL.

Campanie de promovare a cateilor fara stapan din Adapostul Breasta, in luna octombrie 1

In prezent, oricine doreste sa adopte un caine fara stapan de la Adapostul canin Breasta trebuie sa vina la adapost avand asupra sa buletinul sau cartea de identitate. Programul este zilnic (luni-vineri, 10.00-14.30, sambata, duminica si sarbatori legale, intre 11.00-13.00). Dupa alegerea cainelui dorit, persoana trebuie sa faca o cerere prin care isi exprima intentia de adoptie a cainelui respectiv.

Dupa petrecerea a cel putin 7 zile lucratoare in adapost, cainele devine adoptabil. Intreaga procedura este absolut gratuita, cainele fiind dat spre adoptie vaccinat, deparazitat, sterilizat, microcipat si inregistrat in Registrul Electronic al Cainilor cu Stapan.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.