Campionul DFS, Ionut Iancu-Tanculet a fost declarat luptătorul anului 2021!

0
585

Prima ediție anuală a premiilor Dynamite Fighting Show și-a desemnat astăzi câștigătorii celor 8 categorii, ca urmare a voturilor transmise de specialiști, dar și de peste 2.200 de fani de pe întreg mapamondul.

Votul specialiștilor a fost oferit de 15 personalități din domeniu (oficiali, arbitri, media, legende) și a contat în proporție de 60% din votul total, în timp ce proporția oferită de public a fost de 40%. Pentru fiecare dintre cele 8 categorii au fost câte 5 nominalizări.
Astfel, s-a votat pentru meciul anului, luptătorul anului, KO-ul anului, revenirea anului, surpriza anului, debutantul anului, surpriza anului și starul în ascensiune. De asemenea, anual, Dynamite Fighting Show va premia un sportiv cu trofeul Fighting Spirit.

Campionul categoriei grea, titlu pe care și l-a păstrat în decembrie după victoria cu Ștefan Lătescu, Ionut Iancu-Tanculet, este luptătorul anului 2021 în DFS. Cu 4 succese din 4, dintre care două înainte de limită, Ionut Iancu-Tanculet a primit 44% dintre voturi, fiind urmat de Călin Petrișor cu 25% și Florin Lambagiu, cu 23%.

Campionul DFS, Ionut Iancu-Tanculet a fost declarat luptătorul anului 2021! 1

Cel mai bun meci din sezonul 2021 în DFS este duelul dintre Călin Petrișor și Serghei Zanosiev, din cadrul DFS10. Atunci, Petrișor a câștigat prin TKO în runda suplimentară. Conform voturilor, acest meci a înregistat 45% din totalul voturilor. Pe poziția secundă s-a clasat duelul dintre Florin Lambagiu și Andrei Ostrovanu, cu 25%, iar pe 3 un alt meci în care a fost implicat Petrișor, contra lui Vlad Trif, cu 15%.

Cel mai spectaculos debut din 2021 este cel al Pădurarului Ionuț Popa, sportivul care a luptat pentru prima oară la DFS11 Luptă Tare în Baia Mare, cu o victorie senzațională în fața lui Serghei Zanosiev. Ulterior, acesta l-a învins și pe Călin Petrișor în semifinalele turneului de la DFS13. Acesta a primit 35% din totalul voturilor, fiind urmat de Constantin Rusu, cu 21% și de Adrian Maxim cu 18%.

Continuarea premiilor DFS este disponibila aici .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.