Când ar putea recupera elevii zilele de școală pierdute din cauza pandemiei

0
194

Secretarul de stat Sorin Ion a declarat că orele pierdute de elevii care intră în vacanță din cauza pandemiei vor putea fi recuperate în ianuarie și în aprilie.

“Există posibilitatea recuperării – o săptămână în vacanţa de iarnă, în intervalul 3 – 10 ianuarie, şi o săptămână în perioada “Şcoala altfel”, care oricum nu ar fi putut fi desfăşurată aşa cum a fost ea gândită. Numărul de săptămâni de cursuri rămâne neschimbat. Nu modificăm datele examenelor naţionale şi obiectivul principal a fost ca două săptămâni – care ar fi fost foarte probabil să se desfăşoare în online pentru majoritatea copiilor sau pentru toţi copiii din ţară – să fie înlocuite cu două săptămâni în care sper să putem veni fizic la şcoală – atât în ianuarie, cât şi în aprilie – în cazul în care rata de infectare scade foarte mult”, a spus secretarul de stat în Ministerul Educaţiei într-o conferinţă de presă.

Acesta a mai spus că pe data de 5 noiembrie va fi emis ordinul cu privire la modificarea structurii anului şcolar şi în funcţie de situaţia de la acel moment se va opta fie pentru învăţământ faţă în faţă, fie pentru învăţământ online.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.