Candidații PSD Dolj la alegerile din 11 decembrie 2016

0
565
candidatii-psd-dolj-la-alegerile-parlamentare-din-11-decembrie-2016-dj
Candidații PSD Dolj la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

Vineri, 21 octombrie 2016, Biroul Permanent Județean al PSD Dolj s-a întrunit în ședință, luând o serie de hotărâri. Biroul Permanent Județean al PSD Dolj a întocmit lista de propuneri cu candidații la alegerile din data de 11 decembrie 2016, care a fost înaintată Comitetului Executiv Județean, organ care conform Statutului PSD a validat propunerile și le-a trimis spre aprobare Comitetului Executiv Național.

„Astăzi am avut o ședință de Birou Permanent Județean și dincolo de procedurile pentru pregătirea campaniei electorale am aprobat lista de candidați pentru Parlamentul României. Am aprobat o listă de 10 candidați pentru Camera Deputaților și 4 candidați pentru Senat, cu o singură abținere. Această hotărâre a Biroului Județean a fost aprobată în ședința Comitetului Executiv Județean, de asemenea cu o sigură abținere. Acestea sunt propunerile pe care Biroul Județean le face către Comitetul Executiv Național, urmând ca marți, 25 octombrie 2016, în ședință lista să fie validată. Am încercat să avem pe listă și oameni tineri și femei, oameni noi și cu experiență. Cred că am reușit să prezentăm o listă de care suntem mulțumiți și mândri. Ne propunem să luăm cel puțin 2 senatori din patru și 5-6 deputați din10. Din cele 9 locuri la care sperăm, sunt 5 femei. Azi am mai luat o decizie și anume aceea de a o desemna pe doamna Olguța Vasilescu coordonatorul campaniei județene. Este una dintre persoanele de care suntem mulțumiți și care credem că va coordona cel mai bine campania din această toamnă, cu mențiunea că directorul campaniei electorale este președintele executiv Ion Călin”, a precizat în conferința de presă președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

„Venim pe listă cu oameni tineri, o medie de vârstă de 38 de ani, cu multe femei. Chiar discutam cu președinta organizației de femei la nivel național și își dorea ca pe listă să mai fie cel puțin o femei în afară de mine iar eu am întrebat-o dacă se supără dacă vor mai fi 5. Cred că am întrunit toate criteriile pe care și le-a dorit partidul de la noi. Pe de altă parte, trebuie să luptăm în această campanie electorală ca să avem un scor mai mare decât cel pe care l-am înregistrat la alegerile locale pentru că știm foarte bine, cel puțin cei care lucrăm în administrație, că dacă există un guvern politic al PSD se vor întâmpla foarte multe lucruri bune. Vedeți cum pe guvernarea actuală nu s-a mai întâmplat nimic bun de un an de zile în ceea ce privește ajutor din partea Guvernului pentru Craiova și Dolj. Suntem foarte conștienți care este miza acestor alegeri și de aceea vom face tot ce ne stă în puțință pentru a obține un scor cât mai mare”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, vicepreședinte PSD.

„Organizației PSD de la Dolj îi sunt cerute cele mai bune rezultate pentru că de-a lungul timpul Craiova și Doljul au dat cele mai bune rezultate și am fost mereu pe podium. PSD Dolj vine acum în fața dumneavoastră cu o listă de oameni noi, cu rezultatele care s-au obținut de către Primăria Craiova și Consiliul Județean. Ne ducem în fața oamenilor și le spunem ceea ce am realizat pentru ei și ce se poate realiza cu un guvern PSD. Suntem alături de candidații PSD și îi susținem cu toată forța noastră”, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Lista de candidați validată de Comitetul Executiv Județean pentru Camera Deputaților:

Lia Olguța Vasilescu
Ion Călin
Alina Tănăsescu
Alexandra Presură
Florin Stancu
Eliza Peța
Valerică Pupăză
Ovidiu Flori
Mihai Neațu
Marin Marian Viorel
Lista de candidați validată de Comitetul Executiv Județean pentru Senat:

Claudiu Manda
Radu Preda
Lavinia Craioveanu
Cosmin Vasile

Biroul de presa al PSD Dolj

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.