Caracatita DGASPC Dolj – Un fost fotbalist face parte si el din aceasta caracatita ..

0
260

In urma cu 4 ani sa hotarat sa se inchida centrele de plasament (case de copiii) la propunerea Uniunii Europene si sa fie cumparate case de tip familia.. Zis si facut dar de unde le cumpara si cine sunt vanzatorii ???

Radu Marin Traian,membru PSD,are un imobil situat pe strada George Enescu Nr. 26 vanzator iar cumparator este DGASPC Dolj.
Casa este fara ferestre in camere copiilor si nu au depozit de alimente . Oare cine le-a dat avizele de functionare ? Nici suma cu care a fost vanduta casa nu se stie ..
Copii sunt deja acolo din pacate . Casa a vrut sa aiba alta utilitate dar nu a primit avize de la toate institutiile .. Imobilul se dorea sa fie policlinica dar nu indeplinea conditiile prevazute de lege ..
Acest imobil se afla langa Scoala Sfantul Mina ..

Citeste si :  Un angajat al RAADPFL Craiova a murit in timpul serviciului. O conducta cu apa fierbinte din camera centrala a Salii Polivalente a explodat in fata angajatului

Surugiu Marinela , fost director economic al DGASPC Dolj iar in prezent este sef de birou contabil . Surugiu Marinela are un baiat care a vandut casa de pe strada Dragalina General Nr 95 Cumparator este DGASPC Dolj . El se numeste Olivian Surugiu ,fost fotbalist, si lucreaza la DGASPC Dolj pe functia de inspector.

Casa a fost vanduta si de Laura David ,Valentin Ion David ei fac parte din familie ..
Nici de aceasta data nu se cunoaste pretul cu care a fost cumparat imobilul ,toata familia lucreaza la DGASPC Dolj ..

In prezent , casa este in folosinta si se numeste Anastasia .. Toate casele au multe probleme si fara avizul de la DSP si de la ISU Dolj.

Citeste si :  Un tir plin de carbuni s-a rasturnat la iesire din Pielesti

Casa Elisabeta se afla pe strada Paroseni Nr. 36 langa Lunca. Imobilul a fost cumparat de la un reprezentant al Partidei Romilor iar nici de aceasta data nu se stie cu cat a fost cumparat de catre DGASPC Dolj ..

Asa se fac achizitiile la DGASPC Dolj .. Dar nu este tot !
Bezna Laurentiu Marian este sef de serviciu . El controleaza absolut tot in DGASPC Dolj ..
Mihai Popescu a fost dat afara pentru ca nu a fost de acord cu asemenea mizerii facute de cei mentionati si doreau ca acesta sa semneze anumite acte care nu erau in concordanta cu realitatea .
Din DGASPC Dolj se fura materiale de constructii si instalatii sanitare ..
Un alt angajat care participa la aceasta caracatita este Mircea Bufu ..
El este instalator iar el are sarcina sa repare instalatiile sanitare in casele achizitionate de DGASPC Dolj dar situatia este cu totul alta .. Defapt el merge sa repare casele sefilor de la DGASPC Dolj ..

Citeste si :  Craiova scapa de restrictiile suplimentare in acest weekend ..

Facem apel la DGASPC Dolj sa faca publice contractele cu care au fost achizitionate casele si cum au fost selectionate ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.