Caravana USR PLUS Dolj a inceput ! Deputatul Daniel Gheba a fost prezent la Targul din Dabuleni

0
241

USR Plus Dolj a inceput o caravana in judetul Dolj iar prima oprire a fost targul saptamanal din Dabuleni . Deputatul USR PLUS Dolj, Daniel Gheba, si-a propus ca in aceasta perioada sa discute cu cat mai multi doljeni pentru a afla problemele cu care se confrunta si care pot sa fie rezolvate in timp scurt .

Daniel Gheba impreuna cu o parte din membrii USR Plus Dolj au discutat cu cei prezenti in targ si a aflat unele probleme care se vor afla pe agenda lui in perioada urmatoare.

Cei prezenti au fost surprinsi de prezenta celor de la USR Plus pentru ca stiau ca nu este campanie electorala .
La finalul actiunii din targ, Daniel Gheba ne-a acordat un scurt interviu …

“Se spune că politicienii vin în stradă alături de oameni ca să le asculte problemele doar atunci când au nevoie de votul lor.
În ultimii 30 de ani cetățenii s-au obișnuit să fie ascultați doar în apropierea alegerilor, tot atunci făcându-se și cele mai multe promisiuni.
În urmă cu 8 luni și eu am făcut o promisiune, și anume aceea de a fi mereu alături de oameni și de problemele care necesită rezolvări.
Astăzi am la fost Dăbuleni și am stat de vorbă cu oamenii locului, unii ne-au felicitat, alții ne-au criticat.
Am vorbit despre proiectele USR PLUS la guvernare:
– depolitizarea sistemului de învățământ și administrației publice;
– infrastructura transporturilor și nevoia de a continua în același ritm accelerat finalizarea drumurilor de mare viteză;
– creșterea nivelului de trai prin eliminarea taxelor pe salariu minim;
– sănătate accesibilă pentru toată lumea;
– proiecte pentru dezvoltare agricolă prin absorbția de fonduri, în special acolo unde există asociații ale fermierilor.
Am discutat și despre vaccinare. Am subliniat faptul că, în cazul pandemiei de Covid-19, prevenția este mai sănătoasă decât tratarea și vaccinarea trebuie să continue pentru a depăși cât mai repede această perioadă.
Le mulțumesc tuturor pentru dialog şi colaborare, doar ascultându-ne unii pe alții vom reuși să aplicăm politici corecte pentru toți românii.” a scris Daniel Gheba pe pagina de socializare .

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.