CARE SUNT PRETENTIILE DANSATORILOR “LORD OF THE DANCE”?

0
102

CARE SUNT PRETENTIILE DANSATORILOR “LORD OF THE DANCE”? 1Cu totii suntem constienti ca statutul de vedeta vine adesea la pachet cu un anumit nivel de standarde, care trebuie sa fie indeplinit de catre organizatori.
Inainte de fiecare spectacol, Lady Gaga isi doreste canapele din piele alba, Kanye West isi doreste ca soferul care il transporta sa poarte haine de bumbac 100%, Rihanna isi doreste biscuiti Oreo; iar cei 40 de dansatori care vor da viata celebrului spectacol nu se lasa mai prejos!
Mancarea trebuie sa fie de cea mai inalta calitate, iar micul dejun deosebit de consistent: bacon, fructe, patiserii, oua, cereale, paine prajita si multe altele. De asemena, dupa spectacol, acestia trebuie sa aiba la dispozitie o varietate de bauturi, sucuri, bere, vin si snacksuri pentru a putea satisface gusturile tututor artistilor. Echipa “Lord of the Dance” va avea la dispozitie nu numai o mare varietate de feluri calde si reci, dar acestea vor fi si 100% romanesti, in urma insistentelor acestora de a incerca mancarea traditionala.
O camera separata dedicata terapiei trebuie sa fie la dispozitia artistilor, suficient de mare pentru un pat de masaj si aprovizionata in permanenta cu 40kg de gheata.
De asemena, datorita designului, complexitatii si finetii costumelor purtate de talentatii dansatori, acestia necesita costumieri: asistenta cu imbracatul si datul jos al elaboratelor costume purtate de acestia in fata publicului.
Lista de cerinte se incheie cu modalitatea si amploarea in care artistii isi vor transporta materialele si utilajele necesare pe teritoriul romanesc: nu mai mult nici mai putin de 4 tiruri vor fi suficiente pentru a curprinde toate mijloacele de productie necesare echipei “Lord of the Dance”.
Spectacolul grandios care a facut inconjurul lumii va asteapta in una dintre cele 3 locatii al turului “Dangerous Games”: Craiova, Oradea si Bucuresti.
Biletele inca se mai pot achizitiona in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, librariile Carturesti si Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Un spectacol care a facut inconjurul lumii ajunge pentru prima oara in Craiova!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.