Carlo Colombara la Opera Romana Craiova

0
144

Carlo Colombara la Opera Romana Craiova 1Reprezentatia spectacolului „Don Giovanni” il va avea drept cap de afis pe celebrul bas italian.
Opera Romana Craiova deschide stagiunea 2018-2019 cu o reprezentatie speciala a spectacolului „Don Giovanni” programat pentru data de 6 octombrie 2018, de la ora 19.00, la Cercul Militar, reprezentatie care se bucura de o distributie de exceptie.

Invitatul special Carlo Colombara va interpreta rolul titular, iar soprana italiana Elena Lo Forte va da viata Donnei Elvira. Alaturi de alti trei solisti invitati Francesco Baiocchi (Leporello), Kakhaber Shavidze (Il Commendatore) si Alessandro D’Acrissa (Don Ottavio), Renata Vari, indragita soprana a Operei Romane Craiova, debuteaza in rolul Donna Anna, iar Noemi Modra si Dragos Draniceanu vor fi Zerlina si Masetto,

Unul dintre cei mai renumiti basi ai zilelor noastre, Carlo Colombara a urcat pe cele mai importante scene lirice din lume, fiind frecvent invitat de Covent Garden, Metropolitan Opera din New York, Teatro alla Scala di Milano, Wiener Staatsoper si multe, multe altele. Aclamat pentru intensitatea muzicalitatii sale, faimosul solist va urca pe scena craioveana, oferind publicului din Romania privilegiul de a-l asculta.

Citeste si :  1000 de teste prelucrate la Craiova de la începutul epidemiei.

Cu o voce inconfundabila si o expresivitate aparte, solista italiana Elena Lo Forte abordeaza cu o atent reliefata forta un vast repertoriu, fiind binecunoscuta pe scenele unor importante teatre de opera din Italia si fiind rasplatita cu aplauze si pe alte scene europene, dar si in Asia si America.

Cei doi solisti invitati se afla pentru prima data in Romania. Mult-asteptata reprezentatie, care reuneste Orchestra, Corul si Baletul Operei Romane Craiova, se bucura de prezenta maestrului Walter Attanasi la conducerea muzicala, de asemenea in dese randuri invitat al unor companii de opera importante precum Teatro alla Scala di Milano, l’Arena di Verona, Opera di Roma si numeroase altele.

Citeste si :  Situatie epidemiologica Dolj : 1.893 de persoane izolate la domiciliu, 734 de persoane aflate in carantina

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.