Carmen Dan a fost prezenta la Lansarea Filialei Dolj a Partidului Mișcarea România Suverana

0
1222

Carmen Dan a fost prezenta la Lansarea Filialei Dolj a Partidului Mișcarea România Suverana

Ieri la Hotel Europeca a avut loc Lansarea Oficială a Filialei Dolj a Partidului Mișcarea România Suverana la Hotel Europeca.

La eveniment a participat Carmen Dan, Presedinta Partidului Mișcarea România Suverana dar si Președintele MRS București, Ilie Mario Rafael si Vicepreședinte MRS , Oprea Alexandru.

La eveniment au participat peste 150 de membri ai Filialei Dolj a Partidului Mișcarea România Suverana.

Micu Dorel si-a dat demisia de la sefia organizatiei MRS Dolj avand in vedere ca a ocupa functia de Vicepresedinte MRS la nivel national.

Badea Gabriel a fost numit in locul lui Micu Dorel ca Presedinte Interimar al MRS Dolj.

Vicepreședinte MRS, Oprea Alexandru, a discutat despre conceptul Partidului Mișcarea România dar si despre cum a trecut toate etapele pana in acest moment .

Vicepreședintele MRS a dat si o scurta definitie a suveranismului si a felicitat numeroasa echipa de la Dolj.

Carmen Dan a ales o alta forma de comunicare . Presedinta Partidului Mișcarea România Suverana a ales sa mearga in randul membrilor MRS Dolj si sa ii asculte dar sa faca si o radiografie a momentului in Romania..

Carmen Dan a explicat si o parte din programul partidului in perioada urmatoare dar a incercat sa ii motiveze pe cei prezenti ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.