Cartierul Chinezesc a fost predat azi catre ANL . 1Ansamblul de blocuri si constructii de pe strada Caracal revine de astazi, in mod oficial, in sarcina Agentiei Nationale pentru Locuinte. Primarul Mihail Genoiu a semnat contractul de predare catre Agentie, institutie care se va ocupa de finalizarea constructiilor si apoi darea lor in folosinta.

“Am semnat astazi impreuna cu directorul ANL, Andrei Cosmin Turcanu, contractul de predare catre ANL al terenului si constructiilor din strada Caracal unde se va construi Cartierul Nicolae Romanescu (fostul cartier chinezesc). Astfel, toate procedurile pentru continuarea costruirii acestor locuinte au fost indeplinite. Craiovenii pot incepe sa faca demersurile necesare contractarii de apartamente in acest nou cartier al Craiovei.”, a declarat Mihail Genoiu.

Citeste si :  17 tramvaie noi pe strazile orasului Craiova !

Chinezii de la Shandong Ningjian, care primeau in concesiune, in 2014, un teren de 6,7 hectare de pe strada Caracal din Craiova, pentru a construi un cartier de locuinte cu 1.850 de apartamente, nu au reusit sa-si duca la bun sfarsit investitia anuntata cu mare tam-tam la acea vreme. Dupa ce nu au putut dovedi, pana la 31 mai, ca au banii necesari continuarii lucrarilor abandonate inca din 2015, chinezii nu au respectat nici ultimul termen acordat de primarie pentru reluarea lucrarilor, 31 iulie.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.