Casa Corpului Didactic Dolj organizează pentru profesorii din județul Dolj, cursuri de formare continuă gratuite, în regim on-line

0
79

În perioada august – septembrie 2020, începând cu data de 10 august, Casa Corpului Didactic Dolj organizează pentru profesorii din județul Dolj, cursuri de formare continuă gratuite, în regim on-line. Cursurile vizează dezvoltarea competențelor digitale ale acestora și implicit facilitarea predării on-line, generate de contextul actual al pandemiei COVID 19.

Acestea vor fi derulate prin intermediul aplicației ADMA SIIIR care oferă acces gratuit la utilizarea serviciilor G Suite for Education, mai exact cu ajutorul aplicației Google Classroom.

Cursurile sunt incluse în Oferta de formare continuă a C.C.D. Dolj  aprobată de M.E.C.  și se regăsesc prezentate pe site- ul C.C.D. Dolj(www.ccddj.ro ) cu următoarele titluri:

  • DEZVOLTAREA COMPETENTELOR DIGITALE
  • E-LEARNING VERSUS M-LEARNING, DE LA EXPERIENTA LA PERFORMANTA
  • INTEGRAREA PLATFORMELOR EDUCATIONALE IN ACTIVITATEA DIDACTICA
  • LUMEA DIGITALA PREZENT SI VIITOR IN ACTIVITATEA DIDACTICA
  • STIMULAREA CREATIVITATII ELEVILOR UTILIZAND INSTRUMENTE ON LINE
  • UTILIZAREA EFICIENTA A TEHNOLOGIEI SOCIETATII INFORMATIEI.
Citeste si :  Situatie epidemiologica – cazuri coronavirus in judetul Dolj : 370 de persoane sunt izolate la domiciliu si 10 sunt in carantina

Începând cu 11 august 2020 derulăm, de asemenea, în parteneriat cu Asociația EduFor Craiova o serie de ateliere de formare gratuite, cu durata de 3 ore fiecare, organizate de asemenea on line.

Atelierele, prin intermediul cărora profesorii vor fi instruiți să folosească cu ușurință tehnologia informației și a comunicării în clasele lor virtuale, vor fi desfășurate pe aplicația ZOOM și abordează următoarele topice: 

– APLICAȚII PENTRU COMUNICARE SINCRONĂ ÎN GRUP: ZOOM 

– PLATFORME SPECIALIZATE DE ELEARNING: CLASSDOJO

– INSTRUMENTE ȘI APLICAȚII ONLINE PENTRU ACTIVITĂȚI DE ÎNVĂȚARE: KAHOOT, WORDWALL, LINO, CANVA, POSTERMYWALL.

Citeste si :  Asa arata apa de Gioroc in Comuna PODARI !

Înscrierea la cursurile și atelierele de formare se poate face pe site-ul Casei Corpului Didactic Dolj, www.ccddj.ro , secțiunea Formular de înscriere.

 

Persoană de contact: Știrbu Roxana, 0765904833/0771546346

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.