Home » Actualitate » Eveniment » Casa de Vis – Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

Casa de Vis – Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Casa de Vis - Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

Casa de Vis – Expo 2017, 15-17 septembrie la Centrul Multifunctional

Agentia de publicitate Craiova.org organizeaza Targul “Casa de vis” – Expo 2017, in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova. Amplul eveniment are drept scop reunirea sub aceeiasi cupola a furnizorilor de diverse servicii care au legătură directa cu conceptul de casa. Poti obtine oferte de la dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, firme de constructii, de amenajari interioare, firme care produc si comercializeaza mobilier, centrale termice, sisteme de încalzire, corpuri de iluminat, fier forjat, pavaje, obiecte sanitare, marmura, granit, usi de interior/exterior, porti de garaj, plante, flori, tamplarie termoizolanta, tablouri, vesela, covoare, etc.

Organizatorii pun la bataie, pentru vizitatori zeci de premii, care vor consta in diverse obiecte oferite de catre expozanti. Site-ul dedicat Targului, www.targcasadevis.ro, va gazdui articole de specialitate despre fiecare comerciant din cadrul expozitiei. Daca vrei sa fii informat in permanenta despre expozanti, oferte si premii, te asteptam pe Facebook, in grupul: Targ – Casa de Vis Craiova. Vrei sa iti cunosti mai bine colaboratorii inainte de a decide sa lucrezi cu ei? Nimic mai simplu: noi iti punem la dispozitie detalii despre fiecare firma participanta si te vom tine la curent si cu premiile oferite de fiecare expozant! Ce trebuie sa faci? Sa iti notezi datele de 15 septembrie, 16 septembrie si 17 septembrie 2017 in calendar si sa ne vizitezi la Centrul Multifunctional Craiova, pentru a putea cunoaste toate firmele doljene serioase care ofera servicii profesioniste, ireprosabile, la preturi avantajoase.


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ: PROFITURILE MULTINATIONALELOR DIN ROMANIA TREBUIE IMPOZITATE IN TARA

Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj: ”Consider că România ar trebui să susțină directiva adoptată zilele trecute de către Parlamentul...

Închide