Case de pensii fara ghisee! Violeta Alexandru a reusit.

0
132

Ministrul Muncii, Violeta Alexadru, a prezentat vineri imagini dintr-o Casa de Pensii din Bucuresti din care au fost eliminate ghiseele.

Astfel, pensionarii nu mai stau aplecati in fata functionarilor. Ea dat ordin in urma cu o luna ca pana astazi sa fie eliminate zidurile dintre pensionari si functionari.

„Oameni buni, se poate! Nu va pierdeti speranta. Putem schimba lucrurile in Romania. Da, cu multa truda, cu atacuri din partea celor care ar vrea sa tina Romania in loc.

Citeste si :  Bulzesti Hillclimb, la cea de-a 2-a editie

Aceasta sunt eu: las rezultate acolo unde muncesc. Fara ziduri. Masa la care se aseaza atat pensionarul cat si functionarul. De la egal la egal. Cu bonuri de ordine. Urmeaza alte probleme rezolvate. Aveti incredere”, a scris Alexandru, pe Facebook.

Schimbari similare vor avea loc la toate casele de pensii din tara, a anuntat Violeta Alexandru in urma cu o luna. Ce spunea recent Violeta Alexandru despre ghiseele din Casele de Pensii:

Citeste si :  Baroul Dolj organizeaza Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani

„Pe mine m-a uimit ca in continuare, pensionarul in baston, persoana in varsta, trebuie sa stea cu spatele incovoiat ca sa poata sa vada ochii functionarului printr-o usita mica, pusa la o inaltime la care spatele sau este foarte incovoiat.

M-a uimit ce distanta exista in continuare, astazi, intre angajatii statului si pensionari, in cazul de fata, cand ar trebui ca cei doi sa stea pe picior de egalitate, de exemplu la o masa, fara niciun zid intre ei, amandoi in aceeasi pozitie in care sa poata vorbi de la egal la egal, cu hartiile pe masa, cu tot ce au nevoie la indemana, astfel incat lucrurile sa fie clare, transparente, si nu intr-o relatie functionar-pensionar pe pozitii inegale”, scria ministrul Muncii.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.