CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Cine sunt cei patru concurenţi care se bat în FINALA VOCEA ROMANIEI 2017

0
510

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Cine sunt cei patru concurenţi care se bat în FINALA VOCEA ROMANIEI 2017 1CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Telespectatorii au avut parte de un show de exceptie si voci de milioane in semifinala sezonului 7 Vocea Romaniei, iar publicul a desemnat cei patru finalisti care se vor lupta saptamana viitoare pentru marele trofeu al acestui sezon.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2017: Antrenorii au avut grija ca piesele alese sa ii reprezinte in totalitate pe concurenti, iar momentele puse in scena de acestia au fost demne de adevarate staruri. Publicul s-a bucurat de un adevarat spectacol al vocilor si de momente pline de emotie, iar responsabil cu voia buna a fost gazda emisiunii, Pavel Bartos.

Fiecare dintre cei opt concurenti au avut de parcurs un drum lung in competitie, iar alegerea finalistilor a fost a publicului, care si-a putut vota preferatii atat prin SMS, cat si online.

Ei sunt cei patru FINALISTI ai Sezonului 7 Vocea Romaniei:

Echipa Smiley – Ana Munteanu
Echipa Loredana – Zsuzsana Cerveni
Echipa Despot – Andrada Cretu
Echipa Tudor – Meriam Jane

Cu Ana Munteanu, Zsuzsana Cerveni, Andrada Cretu si Meriam Jane ne revedem VINERI, de la 20:30, in Marea Finala a sezonului 7 Vocea Romaniei!

În cadrul semifinalei de la Vocea României 2017 am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, dar și de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu trei prestații. Doar votului publicului a contat în alegerea finaliștilor.

Concurenții ce au urcat pe scenă în timpul semifinalei de la Vocea României au fost următorii:

Echipa Smiley: Amir Arafat și Ana Munteanu
Echipa Loredana: Diana Brescan și Zsuzsana Cerveni
Echipa Despot: Manó Ráduly Botond și Andrada Crețu
Echipa Tudor: Meriam Jane Ndubuisi și Ștefan Știucă
Față de edițiile trecute, această seară a vocilor nu a început cu interpretarea vreunui concurent, ci cu un moment muzical al unei artiste cu milioane de fani în întreaga lume – INNA. Artista a cântat piesele “Nirvana” și “Ruleta”, a dansat și a dat startul unei seri pline de cântec și energie.

Primul finalist care a urcat pe scenă a fost Amir Arafat. Tânărul a spus că a primit un feedback pozitiv de la oameni, iar acest lucru i-a alimentat dorința de a da și mai mult. Amir a cântat piesa lui Michael Jackson, “Man In The Mirror”. Dincolo de a dovedi încă o dată calitățile vocale remarcabile, Amir a vrut să transmită mesajul și emoția piesei.

Interpretarea lui Amir l-a făcut pe Tudor să își amintească o dragoste neîmpărtășită din liceu. “E o piesă grea și tu ai făcut-o foarte cald. Ești un personaj foarte cald. Felicitări pentru moment!”, a adăugat antrenorul.

“Mă bucur că această melodie a fost începutul serii”, au fost vorbele lui Adi, legându-se și el de mesajul piesei.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.